Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért járnak ide?

Miért járnak ide?

Figyelt kérdés
Miért látogatják az ezotéria oldalt olyan emberek, akik nem tudnak normális választ írni, és teleszemetelik az oldalakat a válaszaikkal?!

2015. márc. 14. 20:46
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Kitudja mit làt. amíg jó a hangulata addig oké xd
2015. márc. 15. 12:18
 32/32 *Ana Van Der Val* ***** válasza:

"A vérnyomásom tökéletes, teljesen egészséges vagyok."

Nekem is tökéletes a vérnyomásom, egészséges vagyok, szemem rendben van.

Amiket leírtam, nem feltételeznek betegséget.

A betegség/morbus, kórosan megváltozott reakcióképesség, olyan állapot, amely a normálistól jelentősen és tartósan eltér.

"Valóban van olyan, hogy magas vérnyomás hatására,"

Nem magas vérnyomást írtam, hanem a vérnyomás lassabb alkalmazkodását.

"Egyébként, az energiát érezni is lehet, de ahhoz fel kellene menni egy olyan oldalra, ahol ilyeneket mutatnak, tanítanak meg."

Természetesen, a félrevezető és buta, mindent mindenbe belemagyarázó oldalakból nincs hiány, mert van rá igény.

Az "energia" látás történhet más módon is:

Bárki kipróbálhatja. Üljetek le, és nagyon sokáig pislogás nélkül meredten bámuljatok egy pontot.

Egy idő után már eltűnnek a tárgyak is, illetve csak a körvonalai maradnak meg, és minden, az egész légtér ezüstös-fehéres fényben fog pompázni.

Ez nem egyéb, mint a szem nagy mértékű kifárasztása.

Vannak akik *...... látásnak hívják.

[*bármilyen odaillő spiri fogalmat behelyettesíthetünk a kipontozott részre.]

A fantáziadúsabb személyek az ezüstös-fehéret ki is színezhetik.

El lehet hitetni magaddal, hogy nem csak látod, de érzed is.

+ Viszonylag rövid időn belül rá lehet venni az embereket, hogy olyasmit érezzenek, ami valójában nincs.

"de kiderült, hogy tudatlan még a mai ember. Nem csak ezotéria téren, de tudomány terén is."

[link] ???

"És ez volt a végszavam."

Rendben, szia.

2015. márc. 15. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!