Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ezzel a képességgel születni...

Ezzel a képességgel születni kell, vagy ki lehet "tanulni"?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogyha elalvás előtt gondolsz valamire akkor azzal álmodsz.A másik hogy az történjen az álmodban amit te akarsz.

Ui.: Kérlek ne nézzetek hülyének de kiváncsi vagyok rá!Köszönöm előre is a válaszolóknak!

2015. márc. 10. 19:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kérdésedre: Igen, ki lehet tanulni, én tudom is, hogy hogyan kell. Abban az esetben, ha elalvás előtt gondolsz valamire, nem feltétlenül lesz benne az álmodban, hacsak nem egy olyan mély dolog, hogy nem tudod kiverni a fejedből. A második említésedet tudatos álmodásnak nevezik. Úgy lépsz be az álomba, hogy nem aludtál el, csupán becsuktad a szemed, más esetben álmodban jössz rá, hogy alszol. Én mindkettőt tudom alkalmazni, a tudatos álmodást szándékos módon is, de szinte minden másnap megtörténik velem, azért mert egyébként is van egy mániám. Mindent rögzítek, illetve megfigyelek, átnézek a való életben, mert ilyen a személyiségem, ezt álmomban is megteszem, és rájövök, hogy nincs rendben.
2015. márc. 11. 02:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Könnyű megtanulni, nekem 6-8 évesen 1-2 év alatt sikerült.
2015. márc. 11. 05:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!