Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ezzel a képességgel születni...

Ezzel a képességgel születni kell, vagy ki lehet "tanulni"?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogyha elalvás előtt gondolsz valamire akkor azzal álmodsz.A másik hogy az történjen az álmodban amit te akarsz.

Ui.: Kérlek ne nézzetek hülyének de kiváncsi vagyok rá!Köszönöm előre is a válaszolóknak!

2015. márc. 10. 19:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de nálam valamikor van ilyen. Mármint nem olyan hogy az történik álmomban amit akarok, csak ha pl. egyik kedvenc színészemre gondolok, benne lesz az álmomban, de nem az történik amit én gondolok. :) Néha igen...
2015. márc. 10. 20:06
 2/12 anonim ***** válasza:
a tudatos álmodást kilehet tanulni csak nem tudom hogyan
2015. márc. 10. 20:08
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem elég elalvás előtt gondolni rá. Annál több idő kell és mélyebben. Bár én ma azt hittem valamire, hogy álmodtam. Gondoltam, hogy milyen jó. Aztán kiderült, hogy nem álom volt.
2015. márc. 10. 20:19
 4/12 Ozmium42 ***** válasza:
Lucifereket és 666-okat látok mindenütt.
2015. márc. 10. 20:24
 5/12 anonim ***** válasza:

Gondolkodtam azon (persze nem komolyan), hogy lassan ki kellene írni egy találkozót.

De akkor már lehetne gyakori találkozó :P

2015. márc. 10. 20:33
 6/12 anonim ***** válasza:
Ezt nevezik tudatos álomnak.
2015. márc. 10. 20:36
 7/12 anonim ***** válasza:
www.tudatos-alom.hu
2015. márc. 10. 20:44
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha például nagyon akarsz egy biciklit vagy hasonló. Akkor álmodni fogsz velem a tudatos álom a fantázia.
2015. márc. 10. 21:30
 9/12 anonim válasza:
ez attol fugg. modnjuk ha elalvas elott jol beeszel akkor osze vissza almodni fogsz.vagy ha valamire nagyon koncetralsz,vagy epp felsz tole akkor nagy ra az esely hogy avval fogsz almondni.:D es hogy mi tortenik az alomba az csak a te fejed szulemenye,o irranyit mindent. de nalam van olyan hogy amikor almodok valami hihetetlent ,ilyen szornyeset vagy akarmit akkor az agyam kapcsol hogy ez csak egy alom es nagyon fasza erzes.Tudok rendesen gondolkodni az almomban es azt csinalhatok amit akarok. :D :3
2015. márc. 10. 21:43
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi emberek! Jó sok válasz hangzott el 😊
2015. márc. 10. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!