Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Létezik az Alkonyat mintájára...

Létezik az Alkonyat mintájára bevésődés?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy pontosan mióta,de egyszerűen imádok egy férfit. Szó sincs szerelemről,mert arra egyikünk sem vetemedne el,de mégsem tudom elképzelni az életemet nélküle. Nem tudom hogy mi lesz velem,ha eltávozik közülünk. 28 évvel idősebb nálam,és én meg 15 vagyok,vagyis ő 43. Tudja,hogy nagyon szeretem,de ezt a bevésődés dolgot nem tudom neki elmagyarázni,mert nem ismeri. Egyáltalán létezik bevésődés embereknél?

2015. márc. 9. 15:24
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok azzal,hogy apakomplexusom van,de az normálisnak számít,ha szerelmes is vagyok abba a tanárba?
2015. márc. 13. 11:38
 22/22 anonim válasza:

Sajnos apakomplexus..:S...nekem is volt egy olyan tanárom akivel közép iskolában sokat voltunk együtt..nagyon kedveltük egymást, gyakran jártam hozzájuk(többekkel), mert volt egy műhelye ahol lehetett kézműveskeind..de soha , ismétlem soha meg sem fordult több a fejemben..fúj..már bocs..

Egyes férfiakra -akik küldenének hozzá- ne hallgass, ha bármi történik köztetek neked lesz végül ciki...és nagyon fiatalka vagy még ehhez..ha 20 lennél még akkor is..:S majd jön egy helyes tizenéves fiú aki elfeledteti veled a tanár bácsit..:)

2015. nov. 1. 02:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!