Létezik az Alkonyat mintájára bevésődés?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy pontosan mióta,de egyszerűen imádok egy férfit. Szó sincs szerelemről,mert arra egyikünk sem vetemedne el,de mégsem tudom elképzelni az életemet nélküle. Nem tudom hogy mi lesz velem,ha eltávozik közülünk. 28 évvel idősebb nálam,és én meg 15 vagyok,vagyis ő 43. Tudja,hogy nagyon szeretem,de ezt a bevésődés dolgot nem tudom neki elmagyarázni,mert nem ismeri. Egyáltalán létezik bevésődés embereknél?2015. márc. 9. 15:24
11/22 A kérdező kommentje:
14 a korhatár? le vagyok maradva
nem veszem biztatásnak,mert ha nem muszáj,akkor nem ugrok rá
2015. márc. 9. 16:22
12/22 A kérdező kommentje:
jó barát lenne,sőt a legjobb,csakhogy tanár
inkább békén hagyom,minthogy miattam rúgják ki a suliból
2015. márc. 9. 16:28
13/22 anonim válasza:
A kölcsönös barátság miatt biztos nem fogják. Akkor sem, ha egymáson lógtok egésznap.
14/22 Spilerke válasza:
Nincs olyan, hogy "bevésődés". Valószínűleg benne látod az apát a példaképet vagy tudom is én, mit gondolnak a twilight rajongók.
16/22 anonim válasza:
Én is így vagyok az egyik làny tanitvànyommal ő is annyi mint te és viccen kívül en is annyi vagyok mint a te tanàrod.. Ez a kislàny nagyon oda van értem, vàgyoan néz rám stb.. Fura egybeesés
17/22 A kérdező kommentje:
Ne :D
Zenetanár vagy? Mert ő az,és nem hiszem hogy a tanáromnak lenne gyakori fiókja ;)
2015. márc. 9. 20:14
18/22 anonim válasza:
Manapsàg mindenkinek van. Matek tanar vagyok ill. Földrajz
19/22 anonim válasza:
Én csak így szoktam tolni az éneket:
20/22 anonim válasza:
Kissé félrebeszéltek az előttem szólók...
Kérdező!
Ezt apakomplexusnak hívják. Nincs ebben semmi misztikus dolog és főleg nem ilyen tini filmekben látható marhaság. Ez szín tiszta pszichológia és valós oka van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!