Létezik az Alkonyat mintájára bevésődés?
Mit imádsz benne? Ha nő volna is imádnád?
Mit tennél ha tiltott helyen simogatna?
2015. márc. 9. 15:26
2/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Egyszerűen kútba ugranék utána. Ha nő lenne,akkor nem biztos hogy ennyire imádnám. De tény,hogy nagyon közel állunk egymáshoz,és már sokan rám akarták fogni,hogy bizony belezúgtam a tanáromba. Nem értik meg hogy soha nem tudnék úgy rá nézni,mint egy pasira aki jól megdughat már bocsánat
3/22 A kérdező kommentje:
Ha olyan helyen simogatna,lehet hogy kibújna a szög a zsákból,és kiderülne hogy mit is érzek pontosan
Miért nem tudnál rá úgy nézni?
Ha tini fiú lenne megdughatna?
És ha nem megdugni akar, hanem feleségnek?
Ő mi érez?
Miért baj egyébként ha szeretsz embereket? Mi ebben a furcsa? Mi benne a legszerethetőbb?
2015. márc. 9. 15:42
Imprinting/bevésődés létezik, de ez nem az a filmbéli dolog amire te gondolsz. Google: imprinting. Nézz utána.
2015. márc. 9. 15:43
6/22 A kérdező kommentje:
Ha velem egykorú lenne,akkor sem engedném hogy megdugjon,mert nem vagyok *****. Feleségnek nehezen,mivel már van neki. Szeret,de tudtommal nem úgy,hogy az törvénybe ütköző legyen. Tudnék rá úgy nézni,csak nem akarok,mert már volt arra példa hogy elkalandoztak vele a gondolataim. De lehet hogy egyszerűen nem akarom beismerni magamnak hogy beleszerettem,mert hogy nézne már az ki,ha beleszeretnék egy tanárba. Valószínűleg azért nem akarok rá "úgy" nézni,mert látott felnőni. Hét éve ismer. Azóta egy csendes kislányból lett egy érett nő,amit persze a felesége észrevett,és el akart tiltani a férjétől. Csak akart. Nem tetszik neki hogy egy hormonoktól túltengő tinilány sertepertéljen a férje körül
7/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm,utánaolvastam
Bizony nem bevésődés. Akkor viszont mi?
8/22 A kérdező kommentje:
Ha meg kéne neveznem hogy mit szeretek benne....foglalkozik velem,van közös témánk (én nagyon kevés emberrel tudok igazán jókat beszélgetni,de vele megtaláltam a közös hangot),megérti hogy mutista vagyok,és elfogadja,nem piszkál. Olyan mint egy apapótló,akár az is lehetne mivel nem ismerem a vérszerintit. Meg egy csomó dolog,amiket nem tudok leírni,mert érezni kell
Ne vedd belpofázának, de tudtommal nincs olyan törvény, ami a ti kapcsolatotokat tiltaná. Maximum ha bebizonyítanák, akkor a tanárod nem lehetne a tanárod vagy kirúgnák, ha olyan az igazgató és a szülők is berágnak rá.
Elmúltál 14 éves, ez a korhatár, aminél nem számít megrontásnak a kapcsolatotok. Akár 70 éves is lehetne a párod.
Ne vedd bíztatásnak, felesége van a férfinak.
Csak gondoltam felvilágosítalak.
2015. márc. 9. 16:19
Nem kell túlfújnod az ügyet. Természetes, ha a másik nem vonz szexuálisan vagy nem szexuáliásan. Mindkettő természetes. Ettől még persze nem kell fűvel fával minden esetben csinálni.
Abban meg semmi extra nincs, hogy szereted, jó fej.
Vannak emberek, akiket lehet szeretni, akikben bízni lehet. Ők a barátok.
2015. márc. 9. 16:22
Kapcsolódó kérdések: