Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kiskorom óta érdekel mágia,...

Kiskorom óta érdekel mágia, mi bajom lehet?

Figyelt kérdés

Ovis korom óta szeretem a boszorkányokat meg az e fajta különleges lényeket. szeretem a legendákat,mítoszokat.A jóslás is érdekel minden ilyesmi. viszont van egy könyv amiben sok mindent megtudhatnék erről, mikor mondtam anyának, hogy szeretném megkapni nagyon mérges lett rám, hogy ez az ördög műve és, hogy nem akarja, hogy bárkit is megátkozzak meg ilyesmi..... nem értem. Úgy beszélt volna mintha tudná, hogy nekem tehetségem van az e-féle "varázsláshoz". Nagyon érdekel és hazudnék ha azt mondanám nem szeretnék tudni e fajta "hóusz-pókuszokat" csinálni.

A negatív kommenteket kérlek ne ide írjátok mert azzal csak a saját ídőtököet pocsékoljátok

2015. febr. 22. 17:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a kiválasztott.
2015. febr. 22. 17:40
 2/9 vattacukor elefánt ***** válasza:
Anyud valószínűleg vallásos. Ennyi, vagy a társadalom normájához igazodik, és ott bizony igaza van, emberek elátkozása nem szép dolog. Amúgy ha tudod melyik könyvet akarod, akkor azt valószínűleg neten is megkapod, vagy ha nem, akkor egyik barátod anyukája biztos nem ennyire féltős, megvetetheted vele. És bár negatív kritika nem érdekel, azért elmondom, az hogy érdekel nem baj, de ne tedd fel az életed arra hogy varázsló leszel, mert ha 1000 varázslatból bejön egy (és biztos nem a lottót nyered meg azzal a varázslattal, akkor az mázli nem varázslat). Csak szóltam :)
2015. febr. 22. 17:42
 3/9 Legoman ***** válasza:

Ezt a könyvet ajánlom figyelmedbe, és elolvasásra:

A boszorkányság nagykönyve a címe:

Így néz ki maga a könyv:

[link]

400 oldalas a könyv. :)

Szerintem pdf fájlban megtalálod a neten. Alapozásra tökéletes. :) Aztán még nézegethetsz más könyvet is.

De jól figyelj rám, mielőtt bármit elkezdesz kipróbálni a könyvből, először olvasd el az elejétől a végéig, hogy tisztában légy a dolgokkal.

Viszont átkozásra meg ilyenekre ne használd a mágiát. A könyv nem is foglalkozik ilyennel. Neten meg, csak akkor keress varázslatokat, ha biztos vagy benne, hogy az nem ártó.

Nincs azzal semmi baj, ha érdekel a mágia. Azt jelenti csak, hogy szereted a mágiát, és ennyi. :)

Ajánlom figyelmedbe a meditációt mindennap. Egy fajta meditáció a könyvben is le van írva. Az egész jó. :D

A könyvben lesz egy fontos mondat, amit majd jegyezz meg.

Jó varázslást! :D

2015. febr. 22. 17:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Az érdekes dolgok iránt érdeklődsz.
2015. febr. 22. 17:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Anyud iszonyatosan sötét.. de valami hihetelten módon.

Nincs varázslat se mágia. MInden magyarázható, így már nem mágia.

Semmi különös, teljesen normális. Nálad jobban előjöttt ennyi.

2015. febr. 22. 18:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem az a gond, hogy ez téged érdekel, hanem hogy azok a könyvek, amik az elmúlt években megjelentek ebben a témakörben, eléggé hulladék színvonalat képviselnek. Amit azokból "tanulnál" az vagy értéktelen lenne, vagy teletömné a fejed olyan vallások által korcsosult információkkal, amik csak összezavarnának. Egyelőre ne akarj ilyeneket olvasni. Ha idősebb és érettebb leszel, majd elkezdheted szelektálni, hogy pontosan mi is érdekel, és hogyan találd meg azokat a könyveket, amik nem ezt a divatos szennyezotériát terjesztik, hanem az értelmesebb, filozofikusabb és tisztább tanokat.
2015. febr. 22. 18:08
 7/9 Missi_Key ***** válasza:

vagy vallásos, vagy valamit titkol..ha könyvet szeretnél, úgylátszik ezentúl nem árt ha megkerülöd anyádat...

mellesleg mi az a könyv?

2015. febr. 22. 18:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Kérdező, engem is érdekel. :)
2015. febr. 24. 19:30
 9/9 anonim ***** válasza:

A mágia elsajátításának menete ès a mentális blokkok feloldása. Írta: egy lehetősèg.

Első lèpès:

Alapelv.: Az energia követi a figyelmet.

A következő kèrdèst az alapelv miatt kell feltennem. Nem fogsz tudni rá választ adni, logikus választ magad sem fogsz találni. De amit találsz azon kell tartanod a figyelmed, hogy növekedjen. Minden nap! Legalább 5 percig reggel ès este, majd ezt az időt növelni kell további öt percekkel.

[ ki èrzèkeli, a "kívült" ès a "belült" ? ]

A gondolataidat, èrzelmeidet, ès mindazt amit az öt èrzèkszerveddel felfogsz?

Amit találtál, az a figyelem forrása. Innen árad az energia. Ezt kèpzeld el úgy mint egy nyílást a tèridőn ami most mèg szűk. "Az energia követi a figyelmet." ha figyelmedet annak forrásán tartod, akkor ez a nyílás egyre tágabb ès tágabb lesz ès egyre több energiád ès egyre erősebb figyelmed lesz.

Ezt gyakorold minden nap! Soha ne hagyd abba tedd szokásoddá.

Második lèpès:

Második alapelv: " A Mindensèg az Elme. Az Univerzum Mentális. "

Egy mentális energiábol alkotott valóságban lètezünk, mely folyamatosan növekszik, tágul. Az ún. Fekete anyag a világűrben a kèpzelet inaktív anyaga. Ez az egèsz hely a maga vègtelensègèben a KÈPZELET.

A kèpzelet terèn belül ami lètrejön, azt a forrása tartja egyben ès irányítja. A forrása az üressèg, a figyelem. A figyelem teremtő hatással van az anyagra, mely maga is a kèpzelet anyagábol èpül fel.

Minden ami a kèpzeletben lètezik, az összes többi benn lètező számára teljesen valóságos.

Innentől már magad is boldogulsz. Felesleges lenne leírnom a folytatást. Saját tapasztalataid èrtèkesebbek lesznek.

2016. jan. 29. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!