Nem merek egyedül maradni kiskorom óta élek félelembe és rettegésbe mitévő legyek?
Ez egyszerű, a gyerekek látják pár éves korukig a szellemeket, van aki tovább is. Ha a szülők komolyan veszik, és nem azt mondják a gyereknek hogy nincs ott semmi, ez a képesség nem halványodik a korral hanem megmarad. Ha megkéred Jézust szépen, hogy vegye el tőled ezt a képességet, el fogja venni.
A lelkek meg azért beszélnek hozzád és nem hagynak békén mert ők érzékelik, hogy érzed őket, és tovább akarnak lépni.
Hú, még így ezos szemmel is nézve anyádnak valami komoly baja lehetet. Így hirtelen nem jutt eszembe semmi hasznos, talán annyi, hogy megpróbálhatnád elképzelni, hogy "kihányod a megevett lelkeket". Üljé le nyugisan valahová, kényelmesen. Kulcsold össze a kezed és rakd a hasadra. Közben erősen vizualizáld, ahogy egy angyal, vagy valami amit hihetőnek tartasz az elkezd megmosdatni téged. Legyél érte hálás közben és ha úgy érzed, hogy valami jön kifelé, akkor engedd távozni. Vizualizáld, ahogy ilyen fekete kis "fények" mennek kifelé belőled, miközben mosakodsz, meg hasonlóka.
Figyelmeztetlek, hogy nagyon komolyan kell koncentrálni és mélyen hinned kell sajátmagadban, abban hogy sikerül.
Ha úgy érzed, hogy már nem sok energiád van, akkor képzeld azt, hogy fehér fény ömlik a fejedre, vagy energia áramlik beléd a Földből lábaidon keresztül.
Sok sikert! Majd értesíts, hogy mi újság :) Ne feledd nem vagy egyedül, ha segítségre van szükséged.
Isten képes segíteni neked, ha kéred.Más nem tud segíteni, a gyógyszerek sem.Persze amennyiben valóban negatív entitások az okozói a problémádnak.
De lehet más miatt is.Lehet, hogy édesanyádnak valójában komoly pszichés zavarai voltak, amit az alátámaszthat, hogy ép elméjű ember, nem pont a gyermekével eteti meg a lelkeket!Lehet, hogy szimplán csak hitt valami eszetlen babonában, de lehet, hogy a fejében volt a baj és sajnos vannak örökletes "agybajok".Ilyen esetben viszont a gyógyszer sajnos kell, ha szervi eredetű a gond.
Régen én is megakartam szabadulni attól a képességemtől, hogy látok, hallok dolgokat. Féltem én is nagyon sokáig.
Persze az én családom nem etette meg velem a lelkeket, mert van más módja annak, hogy elűzzünk egy szellemet.
A lényeg, hogy nem együtt élni kell vele megtanulni, hanem irányítani.
Szedjük össze a dolgokat:
A lelkeket látod. Ez jó dolog, csak meg kell tanulni nem félni tőlük. Tudom, hogy nehéz, de ha nekem sikerült, neked is fog. :)
Mivel látod a lelkeket, és hallod őket, ezért beszélj hozzájuk. Ha zavarnak téged, mondd nekik, hogy hagyjanak békén. De határozottnak kell lenned. A lényeg, hogy beszélj a lelkekhez. Magadban is beszélhetsz vagy fennhangon is.
A látomásokat pedig írd le egy füzetbe. Azután próbáld meg őket megfejteni, mert lehet, hogy fontos információkat tartalmaz.
Az álmodat is írd le, rögtön ébredés után, még mielőtt megmozdulnál emlékezz vissza az álmodra, az egészre. És egy füzetbe írd le. Nem kell mondatokat írni, elég csak kulcsszavakat, arról befog ugrani az álom. Majd fejtsd meg azt is. Információhoz így tudsz jutni. Kivétel, ha tudsz tudatosan álmodni. Akkor álmodban megtudhatsz sok dolgot.
Vagy pedig kérj segítséget imában.
Segítek neked, hogy megtanuld irányítani ezeket a képességeket.
Mióta én megtanultam irányítani őket, és nem félek a szellemektől, se ilyen lényektől. Azóta sokkal kevesebb ilyen látogat meg.
Nem én félek tőlük, hanem ők félnek tőlem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!