Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nem merek egyedül maradni...

Nem merek egyedül maradni kiskorom óta élek félelembe és rettegésbe mitévő legyek?

Figyelt kérdés
Elsőként elmondanám, hogy nem jókedvemben írom ezeket a sorokat. Egész életében rettegésben élek gyötőrnek a látomások és a hallucinációk. Az egész gyerekkoromban kezdődött anyám egy látó volt látta a holtak lelkét szertartásokat végzet, amiben én is részt vettem a gonosz lelkeket szellemeket megetette velem, azután kezdődtek a látomások és a hallucinációk egyszer bevittek a helyi kórházban, mert rohamom volt pár óra múlva már ott volt a gyámügy elszakítottak anyámtól egy kis idő múlva intézetbe kerültem, és mivel a nem szűntek meg a hallucinációk elmegyógyintézetbe küldtek ott töltöttem 3 évet a kezelések alatt nem javult az állapotom, viszont megtanultam vele együtt élni. Ott bent egyedi esetnek tartottak az orvosok, mivel nem sikerült diagnosztizálni a betegségemet leszegezném, hogy nem vagyok skizofrén, nem tudom milyen betegség lehet ez, de egész életemben végigkísért este nem tudok aludni, mert óránként felébredek beszélnek hozzám, de nem értem mit mondanak mindenhol őket látom gyerek és idősek egyaránt álomban is csak rémálmokat láttok nagyon félek a haláltól az élettől mitévő legyek kihez forduljak?
2015. jan. 29. 12:48
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Az anyukád nem volt egy sátánista szekta tagja?
2015. jan. 29. 12:59
 2/25 A kérdező kommentje:
Nem anyám soha se volt semmilyen szekta tagja, de sok ember megfordult nála általában segítséget kértek tőle, én viszont nagyon kicsi voltam körülbelül 4-5 éves.
2015. jan. 29. 13:02
 3/25 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem valamelyik lélek rajtad ragadt és most próbálja tönkretenni az életed. Ha engem kérdezel fordulj szakemberhez hogy segítsen neked elűzni. Amúgy mit jelet az hogy "megetette" veled a lelkeket?
2015. jan. 29. 13:06
 4/25 A kérdező kommentje:
Anyám szertartást végzett azoknak az embereknek, akiket megszálltak, vagy kísértettek a gonosz szellemek egy szertartással a lelkület velem megetette. Anyám úgy vélte, hogy a gonosz lelkeket az ártatlan lélek felemészti sokszor csinálta ezt a szertartást velem együtt természetesen pénzért abból éltünk meg. Ezért is szakítottak el tőle, mert nem beszámíthatónak gondolták, aki képtelen ellátni egy gyereket anyám pár év múlva meghalt én ekkor már elmegyógyintézetbe voltam, mert már előtte is szívbeteg volt. Nem megérteni akarom, hanem azt akarom, hogy elmúljon nem érdekel mi az ára akár kezelések árán is.
2015. jan. 29. 13:36
 5/25 anonim ***** válasza:
60%

Ez egyszerű, a gyerekek látják pár éves korukig a szellemeket, van aki tovább is. Ha a szülők komolyan veszik, és nem azt mondják a gyereknek hogy nincs ott semmi, ez a képesség nem halványodik a korral hanem megmarad. Ha megkéred Jézust szépen, hogy vegye el tőled ezt a képességet, el fogja venni.

A lelkek meg azért beszélnek hozzád és nem hagynak békén mert ők érzékelik, hogy érzed őket, és tovább akarnak lépni.

2015. jan. 29. 13:45
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Hú, még így ezos szemmel is nézve anyádnak valami komoly baja lehetet. Így hirtelen nem jutt eszembe semmi hasznos, talán annyi, hogy megpróbálhatnád elképzelni, hogy "kihányod a megevett lelkeket". Üljé le nyugisan valahová, kényelmesen. Kulcsold össze a kezed és rakd a hasadra. Közben erősen vizualizáld, ahogy egy angyal, vagy valami amit hihetőnek tartasz az elkezd megmosdatni téged. Legyél érte hálás közben és ha úgy érzed, hogy valami jön kifelé, akkor engedd távozni. Vizualizáld, ahogy ilyen fekete kis "fények" mennek kifelé belőled, miközben mosakodsz, meg hasonlóka.

Figyelmeztetlek, hogy nagyon komolyan kell koncentrálni és mélyen hinned kell sajátmagadban, abban hogy sikerül.

Ha úgy érzed, hogy már nem sok energiád van, akkor képzeld azt, hogy fehér fény ömlik a fejedre, vagy energia áramlik beléd a Földből lábaidon keresztül.

Sok sikert! Majd értesíts, hogy mi újság :) Ne feledd nem vagy egyedül, ha segítségre van szükséged.

2015. jan. 29. 13:59
 7/25 A kérdező kommentje:
#6 Köszi a rosszindulatú megjegyzéseket örülj neki, hogy te legalább normális vagy, én egész életem során csak szenvedtem anyám nem volt velem se testvéreim nincsenek se rokonaim senki gyógyszerekkel élek pedig mindössze 18 éves vagyok állandóan kezelésekre járok neked pedig remek életed van soha nem éltél át semmi hasonlót, és megjegyzéseket teszel anyámra hát köszönöm. Nem tehetek róla, hogy ilyen vagyok nem én akartam ezt már többször voltam bezárva gyerekkoromban, mert hol kezem volt eltörve, hol a lábam mindez egy gumiszobában történt kényszerzubbonyba magyarázd már el, nekem hogy lehet ez?
2015. jan. 29. 14:41
 8/25 anonim ***** válasza:

Isten képes segíteni neked, ha kéred.Más nem tud segíteni, a gyógyszerek sem.Persze amennyiben valóban negatív entitások az okozói a problémádnak.

De lehet más miatt is.Lehet, hogy édesanyádnak valójában komoly pszichés zavarai voltak, amit az alátámaszthat, hogy ép elméjű ember, nem pont a gyermekével eteti meg a lelkeket!Lehet, hogy szimplán csak hitt valami eszetlen babonában, de lehet, hogy a fejében volt a baj és sajnos vannak örökletes "agybajok".Ilyen esetben viszont a gyógyszer sajnos kell, ha szervi eredetű a gond.

2015. jan. 29. 15:08
 9/25 A kérdező kommentje:
#8 Akkor isten most miért nem segít? Már mindent megpróbáltam alkoholt drogokat gyógyszereket, hogy legalább ne legyek tudatomnál, de mit sem segít ugyanúgy látom őket, amikor próbálok aludni ott vannak mellettem érzem, ahogy hozzám érnek beszélnek hozzám fura képeket látok a fejembe embereket, akiket nem ismerek látom a halálukat, Látom a síró gyerekeket, akik meghaltak öreg embereket, akik a földből jönnek felfelé a hullákat hallom a sikolyokat. Amennyire emlékszem anyám soha nem volt pszichés beteg, de lehet, hogy igazad van nem tudom mit gondoljak lehet, hogy én is beteg vagyok őrült, de akkor mit tegyek már számtalan kezelésen terápián voltam nem, de semmit se segített.
2015. jan. 29. 15:44
 10/25 Legoman ***** válasza:

Régen én is megakartam szabadulni attól a képességemtől, hogy látok, hallok dolgokat. Féltem én is nagyon sokáig.

Persze az én családom nem etette meg velem a lelkeket, mert van más módja annak, hogy elűzzünk egy szellemet.

A lényeg, hogy nem együtt élni kell vele megtanulni, hanem irányítani.

Szedjük össze a dolgokat:

A lelkeket látod. Ez jó dolog, csak meg kell tanulni nem félni tőlük. Tudom, hogy nehéz, de ha nekem sikerült, neked is fog. :)

Mivel látod a lelkeket, és hallod őket, ezért beszélj hozzájuk. Ha zavarnak téged, mondd nekik, hogy hagyjanak békén. De határozottnak kell lenned. A lényeg, hogy beszélj a lelkekhez. Magadban is beszélhetsz vagy fennhangon is.

A látomásokat pedig írd le egy füzetbe. Azután próbáld meg őket megfejteni, mert lehet, hogy fontos információkat tartalmaz.

Az álmodat is írd le, rögtön ébredés után, még mielőtt megmozdulnál emlékezz vissza az álmodra, az egészre. És egy füzetbe írd le. Nem kell mondatokat írni, elég csak kulcsszavakat, arról befog ugrani az álom. Majd fejtsd meg azt is. Információhoz így tudsz jutni. Kivétel, ha tudsz tudatosan álmodni. Akkor álmodban megtudhatsz sok dolgot.

Vagy pedig kérj segítséget imában.

Segítek neked, hogy megtanuld irányítani ezeket a képességeket.

Mióta én megtanultam irányítani őket, és nem félek a szellemektől, se ilyen lényektől. Azóta sokkal kevesebb ilyen látogat meg.

Nem én félek tőlük, hanem ők félnek tőlem. :D

2015. jan. 29. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!