Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nem merek egyedül maradni...

Nem merek egyedül maradni kiskorom óta élek félelembe és rettegésbe mitévő legyek?

Figyelt kérdés
Elsőként elmondanám, hogy nem jókedvemben írom ezeket a sorokat. Egész életében rettegésben élek gyötőrnek a látomások és a hallucinációk. Az egész gyerekkoromban kezdődött anyám egy látó volt látta a holtak lelkét szertartásokat végzet, amiben én is részt vettem a gonosz lelkeket szellemeket megetette velem, azután kezdődtek a látomások és a hallucinációk egyszer bevittek a helyi kórházban, mert rohamom volt pár óra múlva már ott volt a gyámügy elszakítottak anyámtól egy kis idő múlva intézetbe kerültem, és mivel a nem szűntek meg a hallucinációk elmegyógyintézetbe küldtek ott töltöttem 3 évet a kezelések alatt nem javult az állapotom, viszont megtanultam vele együtt élni. Ott bent egyedi esetnek tartottak az orvosok, mivel nem sikerült diagnosztizálni a betegségemet leszegezném, hogy nem vagyok skizofrén, nem tudom milyen betegség lehet ez, de egész életemben végigkísért este nem tudok aludni, mert óránként felébredek beszélnek hozzám, de nem értem mit mondanak mindenhol őket látom gyerek és idősek egyaránt álomban is csak rémálmokat láttok nagyon félek a haláltól az élettől mitévő legyek kihez forduljak?
2015. jan. 29. 12:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Fiú vagy lány vagy?
2015. jan. 29. 19:05
 22/25 anonim ***** válasza:

Több elmélet is inkább ellent mond annak, hogy halott emberek lelkei itt maradnak és segítséget kérnek, zargatják az élőket.Most ezt nem kezdem magyarázni, mert több oldalba telne...Lehetnek azonban olyanok, ált.démoni eredetű, akik felvehetik halottak alakját és egyéb megtévesztésekkel próbálják befolyásolni az embereket.Átmenetileg persze a testből kikerült léleknek lehetnek gondjai, vannak, akik nem kerülnek azonnal a nekik megfelelő helyre, de ez nem tart nagyon hosszú ideig.Azonban vannak más eredetűek, akik szándékosan maradnak.Tehát 99% hogy nem jó szándékú és bajban lévő entitásokról van szó.Azok amúgy sem okoznának fizikai sérüléseket, hiszen miért bántana az, aki segítséget kér?

Házi orvos nem ártana, mert a foltok a bőrön és "ok nélküli" csonttörések nagyon súlyos szervi betegséget is jelezhetnek.Amúgy meg, ha olyan súlyosan bántalmazna valami, hogy a csontod is eltörik, tuti, hogy emlékeznél rá, mi volt!

2015. jan. 29. 19:18
 23/25 anonim válasza:
a csillámpónit már póbáltad?
2015. febr. 9. 19:27
 24/25 anonim válasza:
csillámpóni ? o.O
2015. febr. 9. 19:27
 25/25 anonim válasza:
oh igen nekem is az segített (csillámpóni kmolyan van ha nem hszed írj rám priviben)
2015. febr. 9. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!