Honnan tudhatom, hogy nem én élek egyedül a világon, és a többiek szimulációk csupán?
Nem lehet. Mindannyian Isten gondoltainak tökéletes kivetülései vagyunk. Minden amit látunk, hallunk, tapintunk, szagolunk, ízlelünk vagy bármilyen módon érzékelünk (hatodik érzék), az illúzió csupán. A "Gondolkodom, tehát vagyok." sem állja meg a helyét, mert minden gondolatunk szintén Isten gondolata, csak másolat. Minden a másolat másolatának másolata.
Semmi sem valódi, csupán illúzió. Egy tökéletes szimuláció. Isten Sim city-je.
És ha most kivesszük a cuccból Istent: a valóság miért ne lehetne szimuláció?
És ha visszarakjuk, honnan tudhatjuk, hogy Isten, aki simezik, nem egy szimuláció, és akkor végtelenített rendszer: minden isten csak egy sim, amit egy másik szimulál, és a végén eljutunk a végtelen erőforrásokig?
Nyugi kis duracell-ek(válaszolók), ha sokáig pattogtok itt le lesz csapolva az energiátok.
kérdező jól látod a dolgokat, egy univerzum foglyai vagyunk és teremtőnk a rendszer teremtője.
Amikor valami paranormális történik az életedben, olyan, mint egy számítógépes játéknál cheat-et(kódot) használnál, a rendszer enged ilyenfajta könnyítést az életben,de erre a fejlettségi szintre is el kell jutni, hogy ezt valaki tudja használni.
Én már párszor használtam ilyen kódokat az életembe, senki nem értette hogy amiket elértem vagy megtudtam így csinálni, az miként volt.
Ne törődj az itteni földhözragadt gondolkodású válaszírókkal, ők erről semmit sem tudnak.
De majd egyszer felébrednek a valóságban, és az nem az lesz, ahol most vannak.(vagyis inkább csak a tudatuk van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!