Nem merek egyedül maradni kiskorom óta élek félelembe és rettegésbe mitévő legyek?
Tudom mit érzel, mert éltem én is félelemben nagyon sokáig.
Nincs olyan képesség, melyet ne lehetne megtanulni irányítani.
Többen beszélnek egyszerre hozzád gondolom, és ezért nem érted mit mondanak.
Próbálj meg meditálni. Semmilyen gyógyszert ne szedj, az csak ront a helyzeten.
Meditálj, és csendesítsd le az elméd első lépésként.
Ne úgy állj a dologhoz, hogy nem fog sikerülni, hanem úgy, hogy sikerülni fog.
Segítek neked, ne aggódj. :)
Sajnos legtöbbször a pszichés betegek nem tudják magukról, hogy betegek, nekik ez egy természetes állapot, így sajnos, ha anyukádnak sosem jutott eszébe, hogy elbeszélgessen egy pszichiáterrel, akkor sajnos nem tudhatjuk, ép elméjű volt-e vagy sem.
Nos, Isten szerintem eddig azért nem tudott neked segíteni, mert nem azon az úton haladtál, amelyen ő kivezethet.Hogy segíteni tudjon, annak alapvető feltétele a józanság.Ahogy egy Bibliai idézet is szépen kifejezi, Isten a "józanság, bátorság, szeretet" lelkével teremtett minket, tehát ezeket a tulajdonságokat ha erősíteni ígyekszel magadban, akkor meglátod, gyorsan beindul majd a pozitív változás.Teljesen le kell mondani a káros szenvedélyekről és nagyon koncentrálni a pozitív gondolatokra érzésekre!Ha jönnek a rossz "látomások", ne ijedj meg, nem tudnak komolyabban bántani, csak egyszerűen tereld a gondolataid valami szépre, a szellemek lelki nyugalmáért is imádkozhatsz közben, együttérzés legyen benned félelem helyett, kívánj nekik békét.
Vannak azonban démoni entitások, velük hasonló eljárás.
Fontos, hogy megszabadulj minden olyasmitől a lakásban, amihez spirituális szertartások , szokások kapcsolódhattak, amiket ilyesmire használt anyukád! Dobd ki ezeket, mert a lelkek, rossz energiák ezekhez kapcsolódhatnak.Sajnálatos, hogy édesanyád ezeket veled is ilyen szorosan összekapcsolta, így természetesen az averzió is igaz lehet, hogy rád ragasztotta ezeket a nem kívánatos energiákat, entitásokat! De ahogy fentebb írtam, meg tudod tisztítani magad.Ahogy megerősíted magad szellemileg, lelkileg, ezek gyengülni fognak és majd el is hagynak.
Hozzá kell tennem, minél több a negatív gondolat, harag, félelem, zavarodottság, szb egy emberben és minél inkább hajlamos káros szenvedélyeknek engedni, ezek a rossz "lelkek", vagy démonok annál könnyebben megkörnyékezik! Persze ezek nélkül is bepróbálkozhatnak, csak a"tiszta" ember erősebb velük szemben és gyorsan vissza veri a támadást.
A félelem egyébként alapból érthető.A gyermekbe természetes, hogy félelmet épít az, ha a szülő egy számára érthetetlen dolgot művel vele.Egy gyermek számára érthetetlen, zavarba ejtő, hogy miért kell szellemeket ennie.Belegondolni is horrorisztikus felnőtt fejjel is egy ilyen szülői cselekedet, ha később megérti, mit tettek vele, még jobban fog félni.És a félelem előhozhat akár hallucinációt, szorongásokat, babonás képzelgéseket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!