Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nem merek egyedül maradni...

Nem merek egyedül maradni kiskorom óta élek félelembe és rettegésbe mitévő legyek?

Figyelt kérdés
Elsőként elmondanám, hogy nem jókedvemben írom ezeket a sorokat. Egész életében rettegésben élek gyötőrnek a látomások és a hallucinációk. Az egész gyerekkoromban kezdődött anyám egy látó volt látta a holtak lelkét szertartásokat végzet, amiben én is részt vettem a gonosz lelkeket szellemeket megetette velem, azután kezdődtek a látomások és a hallucinációk egyszer bevittek a helyi kórházban, mert rohamom volt pár óra múlva már ott volt a gyámügy elszakítottak anyámtól egy kis idő múlva intézetbe kerültem, és mivel a nem szűntek meg a hallucinációk elmegyógyintézetbe küldtek ott töltöttem 3 évet a kezelések alatt nem javult az állapotom, viszont megtanultam vele együtt élni. Ott bent egyedi esetnek tartottak az orvosok, mivel nem sikerült diagnosztizálni a betegségemet leszegezném, hogy nem vagyok skizofrén, nem tudom milyen betegség lehet ez, de egész életemben végigkísért este nem tudok aludni, mert óránként felébredek beszélnek hozzám, de nem értem mit mondanak mindenhol őket látom gyerek és idősek egyaránt álomban is csak rémálmokat láttok nagyon félek a haláltól az élettől mitévő legyek kihez forduljak?
2015. jan. 29. 12:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Szerintem a 6-os tényleg segíteni akart.
2015. jan. 29. 15:55
 12/25 A kérdező kommentje:
#10 Én ezekre képtelen vagyok nem tudom őket irányítani, nem értem mit mondanak nem úgy beszélnek, mint egy ember átérzem a fájdalmukat, amit a haláluk pillanatban éreznek mindennap egy rémálom, mintha naponta meghalnék fájdalmaimra morfint kapok, de mit sem segít rajtam van, amikor pár napig abbamarad, de utána ugyanúgy folytatódik minden előröl. Az alváshiány miatt már ébren álmodok. Én nem félek tőlük, hanem retegek.
2015. jan. 29. 16:09
 13/25 Legoman ***** válasza:

Tudom mit érzel, mert éltem én is félelemben nagyon sokáig.

Nincs olyan képesség, melyet ne lehetne megtanulni irányítani.

Többen beszélnek egyszerre hozzád gondolom, és ezért nem érted mit mondanak.

Próbálj meg meditálni. Semmilyen gyógyszert ne szedj, az csak ront a helyzeten.

Meditálj, és csendesítsd le az elméd első lépésként.

Ne úgy állj a dologhoz, hogy nem fog sikerülni, hanem úgy, hogy sikerülni fog.

Segítek neked, ne aggódj. :)

2015. jan. 29. 16:17
 14/25 A kérdező kommentje:
#13 Nem hiszem, hogy ez egy képesség, inkább egy átok betegség vagy bármi más, de semmiképpen se képesség. Most dobjam el a gyógyszereket, hogy meghaljak? Talán még nem is bánnám, de félek attól, hogy mi következik azután. Mellesleg nem tudom, hogy kell meditálni.
2015. jan. 29. 16:40
 15/25 anonim ***** válasza:
Szórj rájuk sót, lehet elűzi őket kicsit, vagy öntsd körül magad vele.
2015. jan. 29. 16:42
 16/25 anonim ***** válasza:

Sajnos legtöbbször a pszichés betegek nem tudják magukról, hogy betegek, nekik ez egy természetes állapot, így sajnos, ha anyukádnak sosem jutott eszébe, hogy elbeszélgessen egy pszichiáterrel, akkor sajnos nem tudhatjuk, ép elméjű volt-e vagy sem.

Nos, Isten szerintem eddig azért nem tudott neked segíteni, mert nem azon az úton haladtál, amelyen ő kivezethet.Hogy segíteni tudjon, annak alapvető feltétele a józanság.Ahogy egy Bibliai idézet is szépen kifejezi, Isten a "józanság, bátorság, szeretet" lelkével teremtett minket, tehát ezeket a tulajdonságokat ha erősíteni ígyekszel magadban, akkor meglátod, gyorsan beindul majd a pozitív változás.Teljesen le kell mondani a káros szenvedélyekről és nagyon koncentrálni a pozitív gondolatokra érzésekre!Ha jönnek a rossz "látomások", ne ijedj meg, nem tudnak komolyabban bántani, csak egyszerűen tereld a gondolataid valami szépre, a szellemek lelki nyugalmáért is imádkozhatsz közben, együttérzés legyen benned félelem helyett, kívánj nekik békét.

Vannak azonban démoni entitások, velük hasonló eljárás.

Fontos, hogy megszabadulj minden olyasmitől a lakásban, amihez spirituális szertartások , szokások kapcsolódhattak, amiket ilyesmire használt anyukád! Dobd ki ezeket, mert a lelkek, rossz energiák ezekhez kapcsolódhatnak.Sajnálatos, hogy édesanyád ezeket veled is ilyen szorosan összekapcsolta, így természetesen az averzió is igaz lehet, hogy rád ragasztotta ezeket a nem kívánatos energiákat, entitásokat! De ahogy fentebb írtam, meg tudod tisztítani magad.Ahogy megerősíted magad szellemileg, lelkileg, ezek gyengülni fognak és majd el is hagynak.

Hozzá kell tennem, minél több a negatív gondolat, harag, félelem, zavarodottság, szb egy emberben és minél inkább hajlamos káros szenvedélyeknek engedni, ezek a rossz "lelkek", vagy démonok annál könnyebben megkörnyékezik! Persze ezek nélkül is bepróbálkozhatnak, csak a"tiszta" ember erősebb velük szemben és gyorsan vissza veri a támadást.

A félelem egyébként alapból érthető.A gyermekbe természetes, hogy félelmet épít az, ha a szülő egy számára érthetetlen dolgot művel vele.Egy gyermek számára érthetetlen, zavarba ejtő, hogy miért kell szellemeket ennie.Belegondolni is horrorisztikus felnőtt fejjel is egy ilyen szülői cselekedet, ha később megérti, mit tettek vele, még jobban fog félni.És a félelem előhozhat akár hallucinációt, szorongásokat, babonás képzelgéseket is.

2015. jan. 29. 17:10
 17/25 anonim ***** válasza:
Ne vedd fel a "lelkekkel" a kapcsolatot! Nem helyes ez, még erős ember számára sem.Csak romlana a helyzeted!
2015. jan. 29. 17:11
 18/25 anonim ***** válasza:
Próbáld figyelmen kívül hagyni, csak annyit tehetsz, hogy békét kívánsz nekik Isten által és magadnak.
2015. jan. 29. 17:13
 19/25 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat. De nem vagyok se alkoholista se drogos a gyógyszereket receptre írják nekem, mert fizikai fájdalmaim vannak azokat muszáj szednem a karomon is folyton megjelennek a fizikai sérülések különböző helyeken égések már többször is volt csonttöréssem, de ezeket nem én okozom magamnak. Akkor is megtörténik, ha állandó megfigyelés alatt állok az orvosok értetlenül állnak ez ellen, és én sem értem, hogy most elmebeteg vagy normális vagyok egyszerüen nem tudom mit gondoljak. Nagyon sok kezelést kipróbáltam, de egyiknek sincs értelme. Most majdnem 2 napja abbamaradt kipróbálok mindent, amit tanácsoltatok köszönöm.
2015. jan. 29. 18:35
 20/25 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek a lelkek azt akarják hogy segíts nekik. Ha te meghaltál volna és nem tudnál továbblépni akkor biztosan fel akarnád kelteni egy olyan ember figyelmét aki lát és hall téged. Szerintem csak fogadd be az érzéseiket és segíts rajtuk. És ha nem megy akkor küldd el őket máshoz :)
2015. jan. 29. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!