Hogyan lehet alkalmazni a tudatos álmodást?
Figyelt kérdés
15-éves srác vagyok és magyarul megmondva nagyon fosok ettől az egésztől de azért mégis nagyon kíváncsi vagyok. Az a helyzet velem hogy, kb. havonta egyszer álmodok (vagy emlékszem az álmomra). Valamit tudtok mondani vagy linkelni amitől nem fosok be mint az állat és nem leszek depressziós?
Sajnos félek is meg kíváncsi is vagyok és ez eléggé nagy ellentét bennem,
2015. febr. 16. 20:46
1/2 A kérdező kommentje:
Ja és régebben néztem ilyen szellemjárás baromságokat meg azért hiszek is benne, lehet ettől vagyok ilyen gyáva olyan dolgokkal szemben amiket nem ismerek. Tehát ha valaki nyomós érvekkel betudná bizonyítani hogy semmi baj nem lesz belőle azt nagyon megköszönném.
2015. febr. 16. 21:00
2/2 Tom Benko válasza:
Úgy mégis, az álmodás, azon kívül, hogy felette hasznos dolog, milyen kárt okozhatna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!