Miért nem tudom alkalmazni a vonzástörvényét? van olyan aki el tudja nekem magyarázni, hogy, hogyan próbáljak meg bármit is bevonzani ami jó?
elolvastam a könyvet megnéztem a filmet de még sem tudom alkalmazni!!!
csak olyan írjon már aki tényleg rendelkezik tapasztalattal.
pesszimista VÁLASZOKAT NE!!!!!
Ugy h eloszor kivalasztod a vagyad targyat.
Megrendeled az Univerzumtol.
Elkepzeled, h mar megkaptad.
Erzed az energiakat marmint azt ami atjar amikor ra gondolsz ( marmint arra h a tied)
Ezzel rakapcsolodsz a Univerzum hullamhosszara
Folyamatosan hiszel benne, nem csak mondod h hiszel benne hanem TENYLEG hiszel benne h ez a tied.
Ha elbizonytalanodsz akkor kerd meg az Univerzumot h erositsen meg, kuldjon neked egy jelet arra h jo uton jarsz ( hidd el bekuldi, tapasztalat)
Biznod kell abban h megkapod
Ez olyan mingna rendelnel egy katalogusbol, kifizetted,kicsekkoltal, a tied es leszallitjak akkor amikor itt van az ideje (ez van a konyvben leirva).
Innentol erre mar nem kell gondolnod.
Mondd ki h csak a pozitiv gondolataid valnak valora a negativok nem.A negativ az csak a te felelmed, nem realis, csak egy szimpla felelem.
Ha mindebben hiszel es alkalmazod, ta daaa megkapod:-)))
Nem pesszimista, hanem realista. Sehogy.
"Erzed az energiakat", "Univerzum hullamhosszara", "kuldjon neked egy jelet" ezek tipikusan olyan fogalmak, amiket ha bebeszéli magának az ember (azaz hisz benne), akkor úgy fogja érezni, hogy tényleg megtörténik és működik, ha pedig mégsem, kitalál rá valami kifogást. Miközben ép ésszel is meg lehet magyarázni mindent.
Hiába mondod egy halnak, hogy víz nélkül is lehet élni, nem fog hinni neked, mert nem tudja elképzelni.
Csak vigyázz! Mert az univerzum egyensúlyra törexik. Ha neked mindig csak a jó kell előbb-utóbb egybe borul a nyakadba mindaz ami elől menekülsz :DDDD
És egy nem ilyen egyszerű hogy megrendelem a jót az univerzumtól aztán a koporsóig csak jó lesz nekem....
jav.
És EZ nem ilyen egyszerű hogy megrendelem a jót az univerzumtól aztán a koporsóig csak jó lesz nekem....
"Mert az univerzum egyensúlyra törexik."
De az univerzum szempontjából nincs olyan, hogy "jó" és "rossz" (ezek csak az ember szubjektív megítélései), ezért nem fog senki a jó mellé direkt rosszat kapni, mert akkor minden egyes ember pont fele-fele arányban lenne szerencsés és szerencsétlen is egyben. (Pl. valaki nyer a lottón, aztán az univerzum, a kiegyenlítődés nevében leégeti az illető házát, nehogy már olyan jó legyen neki, legyen egy kis egyensúly.) :D
Bár én egy alapvetően kockafejű, szkeptikus ember vagyok, azt kell mondjam egy szinten valóban működik ez a dolog. Pl. van kimondottan sikeres, határozott ismerősöm és náluk még valahogy az odavitt teknősbéka is felbátorodott és vagány lett és ez nem vicc...egyszerűen náluk "benne van a levegőben" egyfajta sikeresség, határozottság illetve az, hogy a problémákat meg kell oldani és ez rám is nagyon jó hatással volt!
Azt gondolom, hogy mélyebben, jobban kell hinned benne, mert talán a tudatalattid mégis ellenáll. Sajnos ez nagyon nehéz dolog. Nekem részben, vagy csak átmenetileg sikerült.
GYEREKEK NE EGYMÁSSAL BESZÉLGESSETEK MÁR!!!
A KÉRDÉSEM AZ VOLT, HOGY VAN E OLYAN AKI ÉRT A VONZÁSTÖRVÉNYÉHEZ ÉS TUD E TANÁCSOT ADNI!!!
ÉS NEM PEDIG AZ, HOGY HOGYAN TÖREDEZIK AZ ÓZON JUK KI A FA....T ÉRDEKEL?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!