Kovács kody kérdése:
Miért nem tudom alkalmazni a vonzástörvényét? van olyan aki el tudja nekem magyarázni, hogy, hogyan próbáljak meg bármit is bevonzani ami jó?
Figyelt kérdés
elolvastam a könyvet megnéztem a filmet de még sem tudom alkalmazni!!!
csak olyan írjon már aki tényleg rendelkezik tapasztalattal.
pesszimista VÁLASZOKAT NE!!!!!
2014. dec. 8. 14:54
11/12 A kérdező kommentje:
állandóan ez van, hogy valaki fel dob egy témát és aztán tökmás hova kanyarodik a téma csak nem éppen a kérdésre a válasz!
2014. dec. 10. 11:51
12/12 anonim válasza:
Igazad van, bosszantó tud lenni, az én kérdéseimnél is sokszor van ez, mert amit egyik válaszoló ír, az egy másik válaszolónak szemet szúrhat, és arra reagál, nem pedig az eredeti kérdésre. Én se szoktam neki örülni. De szerintem ebben a bevonzás dologban sokat számít az is, hogy hogyan reagálunk azokra a dolgokra, amik nem tetszenek. Nem okoskodásból mondom ezt, csak magamon is tapasztalom, hogy amikor kibukok a környezetemen, és miattuk mérgelődöm, csak még rosszabb lesz. Az ember csak magán tud változtatni. Ha olyat írtam korábban, ami nem volt számodra hasznos, akkor ne haragudj! A kérdésedre: hogy biztosan működjön a vonzás törvénye, nem tudom, hogy lehet elérni, de szerintem nem is annyira a "technikán" van a hangsúly, pl hogy mit és hogyan vizualizálsz, meg ilyenek, hanem az érzelmeken, hogy mit érzel, amikor az adott dologra gondolsz. De azt hiszem, a könyv is valami ilyesmit ír, csak hát ezt elég nehéz elérni, hogy semmi negatív érzelem ne vegyüljön bele. Nem lehet, hogy ez a probléma? Hogy amikor arra gondolsz, amit el akarsz érni, közben aggodalmat érzel, hogy mi van, ha mégsem fog sikerülni? Vagy másoknak való megfelelni akarást? Szerintem ezeket próbáld magadban "átvilágítani", hátha ez okoz egy blokkot, ami nem engedi beteljesülni a célt. Meg aztán fontos az is, hogy reális dolgot akarjunk elérni, ne pl az ötös lottót. A leghatékonyabb az az érzelmi állapot szerintem, amikor annyira élvezed a célhoz vezető utat, hogy már szinte nem is gondolsz magára a célra, csak örömödet leled abban, amit csinálsz. Mert ilyenkor nincs ott a félsz az emberben, hogy "vajon sikerülni fog?".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!