Ha igen, akkor sikerült gondolatolvasnom, ha nem, akkor kamu.
2014. nov. 17. 00:23
2/8 anonim válasza:
Nem konkrétan gondolatolvasásnak hívnám, hanem inkább megérzéseknek ezeket a jelenségeket. Ehhez szerintem jól kell ismerni az alanyt. Velem is előfordult már, hogy tudtam ki hív amikor megszólalt a telefon, de szerintem ilyenkor pillanatok alatt átfut az ember agyán egy kis valószínűségszámítás, hogy ki az aki a legnagyobb eséllyel hívhat az adott időpontban. Néha bejön a tipp és ilyenkor hajlamosak vagyunk többet látni a dologba.
A brit kutatók persze mindent jobban tudnak, de azért én mégis bátorkodom megcáfolni, szerintem nem annyira gyakori, hogy ne lehessen véletlen. Épp ilyen gyakorisággal találnak el egy-két számot az emberek a lottószelvényen, akkor azt is rálehetne fogni megérzésnek.
2014. nov. 17. 08:44
3/8 A kérdező kommentje:
Meg kellett kérdezzem, miután történt régebben velem valami furcsa,ami azóta elgondolkodtatott... Álmodtam 1x, hogy eltört a szemüvegem, vajon az is megérzés volt?, Csak, mert az álom után, reggel felkelltem, és eltört, mikor fel akartam venni... furcsa, ugyan, de nemtudom, talán lehetett valami megérzés féleség, a dologban?
2014. nov. 17. 12:06
4/8 A kérdező kommentje:
Valóban érdekes, de már ezek után megtanultam, nincsenek véletlenek! Mindennek oka van, vagy kellett ,hogy legyen.
2014. nov. 17. 12:07
5/8 anonim válasza:
Ez így érdekes, de nem mindegy hogyan tört el a szemüveged. Melletted volt az éjjeliszekrényeden? Mert bizony előfordul, hogy éjszaka félálomban matatunk és reggel álomként emlékszünk dolgokra. Nem akarom rád erőltetni a szkeptikus meglátásomat, csak vizsgálni próbálom. Velem már előfordult, hogy utólag nem emlékeztem, hogy valamit álmodtam, vagy megtörtént. A férjem nem egyszer tevékenykedett egy időben álmában, mikor azt hittem ébren van, azóta sem tudna róla, ha nem mesélem el neki. Nem is hinné el, ha nem én mondanám. Volt hogy az éjjeliszekrényén lévő papírokat rakosgatta össze-vissza, ha nem mondtam volna neki, hogy ez így volt ,akkor azt hinné álmodta. Nagyobb a valószínűsége, hogy a szemüveget Te törted össze éjszaka. Persze azért ez sem piskóta, szóval ez is kíván némi magyarázatot, hogy mi is történik ilyenkor.
2014. nov. 17. 12:35
6/8 anonim válasza:
Így van, mindennek oka van. Csak általában nem az, amit sokan mögé látnak.
2014. nov. 17. 14:46
7/8 A kérdező kommentje:
A szekrényen volt a szemüvegem, és igen, álmomban is ott volt,mikor a kezemben eltörött, és egész távol volt a szekrény...
2014. nov. 18. 04:03
8/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok alva járó, ha erre gondolsz, el sem tudnám képzelni :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!