Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tudatos álmodók! Valaki...

Tudatos álmodók! Valaki elmagyarázná nekem a FILD technikát?

Figyelt kérdés

A tudatos-alom.hu olvastam egy ember tudatos álom naplóját és a végén azt írta:

WILD: 6 FILD: 1

Kerestem a fórumon, de nem találtam ezt a technikát. Kerestem Google-n is, de valami fura nyelven írt csak..

Előre bocsánat a helyesírási hibák miatt, telefonról írom és előre is köszi :D

Normális kérdésemre normális válaszokat kérnék!

2014. okt. 24. 23:48
 1/2 anonim ***** válasza:
77%

Finger Induced Lucid Dream

Szia, én talán nem volt ez a technika ezen a fórumon, így idézem őt intézkedés:

"1. Menj aludni:

- El kell végezni ezt a technikát, hogy a legtöbb fáradt. Egyes eszközök 3 óra után megy aludni a másik öt, vagy egyszerűen próbáld ki a reggeli (nehezebb).

- Segíthet mondja magát, hogy felébred alvás után (mint a MILD technika) ... még nem próbáltam

- Próbáld meg lejátszani lágy zene a háttérben, amikor aludni megy, ha fogsz ébredni REM alvás alatt. Győződjön meg róla, hogy nagyon, nagyon finom, és nem tartalmaz semmilyen ütés / hang.

2. Ez a legnehezebb része a művészet. Itt találja magát olyan helyzetben, ahol úgy érzi, nagyon fáradt, de akkor könnyen elaludni. Ennek elérése érdekében, vagy felébredsz az éjszakai alvás során, állítsa be az ébresztést, amikor a leginkább fáradt, vagy használja időszak álmodik reggel.

2a. (Megbízhatatlan, de könnyű, ha felébred) Ha úgy találja, hogy most ébredt fel alvás közben a az éjszaka közepén, vagy hogy beállította az ébresztőórát felébredt, azt érzem, nagyon fáradt. Folytassa a 3. lépéssel (Ha nem, csak menj aludni. Tudod megpróbál pihenni, de nem hiszem, hogy ez a dolog lehet.)

2b. (A legtöbb megbízható) Ha az ébresztést 3, 5 vagy akárhány órát a legjobb az Ön számára, akkor lehet, hogy felébredjen, ha fáradt. Próbálj meg pihenni, és amikor úgy érzed, hogy nagyon közel van az elalvással, ugorjon a 3. De ha felébredt, és nem érzi elég fáradt, a helyedben én aludni.

2c. (Nehéz és megbízhatatlan) Ha ébredt fel reggel, akkor nem érzi túl fáradt. (Akkor is nyugodt, de azt nehéz újra elaludni.) Ahhoz, hogy ebben az állapotban, "fáradtságot", akkor menj aludni megint. Körülbelül 30 perc múlva, kelj fel újra. Ez alkalommal, amikor felébredsz (próbáld meg nem mozog, vagy nyissa ki a szemét), relax, amennyire csak lehetséges, és nézze meg, hogyan érzi magát fáradtnak. (Legyen óvatos, ne újra elaludni.) Ha nagyon fáradt, lépjen a 3. Egyébként, menj aludni, és próbálja újra, amikor felébredek.

3. Relax. Amikor úgy érzi, hogy amint újra elaludni (ahogy akkor már úgy érzi, ha felébredsz), elkezd mozogni egy része a test. Ez nagyon kicsi, ismétlődő mozgás. Azt javasoljuk az ujjait.

- Itt van, amit én: Képzeld el zongorázni, két ujjal: mutató- és a középső. Megnyom egy gombot, újra kelesztjük, és ezzel egy időben nyomja meg a másik. Csak játszani ujjaival felváltva. Volt a kezem alatt a párna, amikor én próbáltam, de biztos vagyok benne, hogy ez működni fog bárhol. Csak győződjön meg róla, hogy a mozgás nagyon kicsi és nagyon kevés energiát kell csinálni. (Én csinálom az én jobb)

- Egy másik megjegyzés: Ha mozgatja az ujjait, ne próbálja meg elképzelni semmit, csak azt gondolom, én megcsinálom 10-30 másodpercig, majd ellenőrizze, hogy ez csak egy álom.

- Ne mondd, hogy a fejedben mindent fogsz csinálni, vagy nem vonja le, ha ezt a technikát ... Csak mondd magadnak, hogy te RT 10-30 másodpercig, és csak ott feküdni, mozgó ujjait.

- Próbáljon összpontosítani a mozgás és a kikapcsolódásra.

- Ne összpontosítson próbál elaludni (ez felébredtek). Tartsa összpontosított az ujjait, ne hagyja, hogy a hintázás.

4. Ha elkezd mozogni, próbáljon meg lazítani (annyi, amennyit csak tudsz, de ne erőltesse magát csinálni. Ne próbáljon elaludni), és várjon kb. 10-30 másodperc alatt (ujjait minden alkalommal). Ez alatt a rövid idő, mondd magadnak, hogy várjon kb. 10-30 másodperc, és nem RT. (Nincs visszaszámlálás a fejemben) A 10-30 mp telik el, nem RT az orr (csatlakoztassa az orrod, és próbálja meg lélegezzük be ... ha sikerül, akkor alszik). Ha az RT fogja mutatni, hogy nem alszik, csak megpróbál aludni általában néhány percig (nincs forgalom vagy RT) és próbálja újra technika. Ha nem sikerül újra, menj aludni, és próbálkozzon újra később ma reggel. Ha a munka, meg kell venni kb. 10-30 másodperc. Ne hazudj, csinál egy kört RT 30 másodpercenként, ez csak felébredtek még.

- Ez az első alkalom, amikor én csináltam, azt gondoltam, hogy nem működik. 10-30 másodperc múlva, én még mindig biztos, hogy még mindig igyekszem elaludni, mozgó ujjait. Azonban, amikor csináltam az RT, rájöttem, hogy ez egy álom. Azt gondoltam magamban: "wow, én vagyok a LD, látszólag működik"

- Július 4, 2004, észrevettem, hogy amikor elkezdek álmodni, tapasztalt bizsergés az egész.

5. Ha az RT munka, megpróbál kijutni az ágyból ...

- Észrevettem, hogy reggel, amikor megpróbáltam egy álom, hogy az ágyból, felébredtem rögtön, amikor megpróbáltam mozogni. Ha ugyanaz a dolog történik veled, próbáld ki ezt: ha rájössz, hogy az álom, köszönhetően az RT, mindig tartsa csukva a szemed, és blokkolja az orr. Lélegezz az orrodon keresztül. Várjon 10-30 másodperc, és megpróbálja elképzelni a szobában (ha kerestek rá a csukott szemmel). A kép lassan meg kell jelennie, és amikor úgy tűnik, megpróbál kijutni az ágyból - akkor nem kell felébredni.

Megjegyzés: Ha működik, a valódi világban (ahol mozgatni az ujjait) kerül át az álmok világába (Azt álmodtam, hogy te mozdítania ujjait még mindig, és a hűtés ki).

Vannak, akik azt mondják, hogy ők mozgatni az ujjait, és RT 30 másodpercenként ... Ez nem az, amit meg kell tennie. RT ha az első nem sikerül, állítsa le a mozgó ujjait, és nem az RT és próbáljon meg lazítani néhány percig, majd a technikát újra. Ha nem sikerül újra, menj aludni, és próbálkozzon újra később ma reggel. Remélem, ez segít.

Dolog, hogy próbálja meg: Ahelyett, hogy csak 10-30 másodperc várakozás, hogy mi történik, ha vár még, pl. 1-5 perc. (Amikor kiderült, ezt a technikát, még mindig felébredtem, amit azt hittem, a valóságos világ, és rájöttem, hogy ez csak egy álom volt ... Szóval megpróbáltam újra, mondom magamnak, hogy én várok egy pár másodpercet, és én RT ... és működött). Azt hiszem, ez sem fog működni, vagy nem, nem próbálja meg, hogy feküdjön le 20 percig, mialatt az ujjait. Ha nem működik, menj aludni, vagy pihentető néhány percig. "

Ztego amit olvastam egy másik fórumon rewelacyjnie.Zapraszam technika működik vizsgálatok és kommentálja. Wink

2014. okt. 26. 18:53
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod, megy a zöld pacsi ;) Bár még jöhetnek válaszok.

Amúgy nem annyira értem, de majd reggel kifejtem, mert most fáradt vagyok xd

2014. okt. 26. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!