Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ki tudja a kristályokkal ezt?

Ki tudja a kristályokkal ezt?

Figyelt kérdés
Egy helységben kristályok segítségével a teret kitisztítani a negatív energiáktól. Mit hogyan?
2015. febr. 13. 11:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%
Kérem, 2015-ben járunk. A só nem tisztít kedélyállapotot. Friss levegő, mozgás, sport, rekreáció. Okkultizmussal kitörölheti a csúnyáját.
2015. febr. 13. 17:01
 12/15 anonim ***** válasza:
10%
Akkor továbbra is ott van a sport, tudomány, és egészség kategória, ahol a véleményedet bátran megoszthatod visszatetszés nélkül. Ez az ezotéria kategória, aki itt kérdez, általában okkult jellegű választ, megoldást keres.
2015. febr. 13. 17:06
 13/15 Ozmium42 ***** válasza:
100%

Kristályok, tér, energia...

Nem látok misztikus vonatkozásokat, eddig még.

Ha van ezoterikus értelmezése a kristálynak, a térnek, az energiának, a negatív energiának, létezik ezoterikus rétege ezeknek a fogalmaknak, azt örömmel venném, ha megosztanátok velem, mert már többször rákérdeztem, de csak halandzsázást kaptam. Addig a jól bevált fizikai, matematikai értelmezéseket használom.

"Ha energiát írok, akkor meg arra ugrasz."

Csak akkor, ha nem arról az energiáról beszélsz, amiről én, >ÉS< konzisztens magyarázatot sem tudsz adni, hogy mi az, amiről szó van.

"A gravitációs erő vagy legyen, energia, itt továbbra is csak mint hatás van leírva, a testek gyorsulásából, kölcsönhatásából levezetve, még mindig nem magyaráztad magát az energiát. Mivel maga a gravitáció csak közvetett eszközökkel mérhető a hagyományos fizikában, és a relativitáselméletben is csak kölcsönhatásokkal írható le, így nem is fogod tudni megmagyarázni, amíg nem olvasol kicsit utána."

Kicsit utánaolvastam. A klasszikus newtoni fizikában a gravitáció az alapvető kölcsönhatások egyike, jellemzi, nem értelmezi különösebben. Az általános relativitáselmélet ellenben azt állítja, hogy gravitáció nem is létezik, hanem a téridő geometriája változik meg a tömeggel rendelkező test hatására. Szabadon eső test belső inerciarendszerében nem lehet megkülönböztetni, hogy az zuhanó vagy tehetetlenségi rendszer, mert a kettő azonos. Ha a gravitáció newtoni leírásánál maradunk, akkor a gravitációs tér (mint más, pl. elektromos, mágneses terek) potenciális energiája képlettel számolható, és ebből belátható az előjelváltás.

"Egyébként pedig a gravitáció nem lehet negatív, mert nincs két különböző töltésű gravitációs mező."

Súlyosan kevered a fogalmakat. Töltések az elektromosságtanban vannak, azon kívül a kvantumfizikában a színtöltésekből nem csak kettő, hanem 3 darab van :)

De ki beszélt töltésekről? Mező energiákról beszéltem. Nem tűnik fel a különbség? Nem attól pozitív vagy negatív az energia, hogy pozitív vagy negatív töltés kelti ( ͡° ͜ʖ ͡°)

"A gravitációt éppen ezért csak komplex rendszerekben, más erőhatásokhoz viszonyítva tudod negatív erőnek kikiáltani."

Nem kiáltottam ki, ez a tudományos álláspont, meg is indokoltam.

"De ennek továbbra sincs fikarcnyi köze sem ahhoz a negatív energiához, amire a kérdező gondolt, szóval azt sem igazán értem, miért erőlteted."

A kérdés az, ugyan minek van köze a kérdező negatív energiájához, ha nem ennek! Mert én mikor olvasok egy ilyen kérdést, az első gondolatom az, hogy mi az a negatív energia? Na, ugyan mi lehet, ha nem az, ami tényleg energia, és tényleg negatív? Lehet, hogy amiről beszélünk, nem is létezik, csak halandzsa, amivel a kérdezőt valaki, valamikor beetette (az illető fogalmakat lopkodott a fizikából, hogy hitelesebbnek tűnjön)? Távol legyen! ;)

"Akkor továbbra is ott van a sport, tudomány, és egészség kategória, ahol a véleményedet bátran megoszthatod visszatetszés nélkül. Ez az ezotéria kategória, aki itt kérdez, általában okkult jellegű választ, megoldást keres."

Bár úgy lenne, hogy az okkultizmus és a természettudomány illedelmesen kitér egymás útjából, akkor én sem lennék itt, de nem így van. A tér, az energia, a kristály nem okkultista fogalmak. Ha belekeveritek az okkultizmusba, akkor jövök én, elmesélem, mit jelentenek a fogalmak valójában, és miért nem lehet negatív energiát kitisztítani a térből szentelt sóval. Talán azt javaslom, tisztázzátok a saját fogalmaitokat, használjatok a fizikából lopottak helyett a saját nevezéktanotokat, akkor nem fogunk elbeszélni egymás mellett.

2015. febr. 13. 20:20
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Arolo kristályokkal lehet de az más tészta
2015. febr. 13. 22:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem értek hozzá nagyon nagyon, de ha pl van tv vagy számítógép a szobádban, lesznek ott negatív energiák.
2015. febr. 23. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!