Kristályokkal meditálni hogyan javasoljátok?
ha jól értem, te kristályos kábszerrel meditálsz(crack) ?
mert akkor már elég durván nyomod a dolgot!
kérdező, te írtad hogy kristályokkal meditálsz!!
és bizony ezt tápszeresek szokták csinálni, van erre egy szakszó is, trip-nek hívják.
magyarul utazás.
én meg azt nem értem, miért írsz ki ilyen kérdést, ide, ahová csak jóravaló emberek írnak!
Már ne haragudj kérdező, de nekünk drogprevenció órán ezt tanították, hogy kristályos szerrel lehet meditálni, vagy nevezd aminek akarod, azt TRIP-nek hívják, és van jó meg rossz trip.
ennyi.
de ha te másféle kristályokról beszélsz, akkor legyél már kedves odaírni és megmagyarázni, mert mások is ennek fogják nézni, mint aminek én néztem.
KÖSZI!
Ha elovastad volna a kérdést akkor ott nincs az a kifejezés,hogy kristályos szer! Rendben?
Viszont Kristály szó szerepel a kérdésben. Ha nem érted arról nem én tehetek! Az Ezo fórumban aki jártas az tudja kapásból mi az a Kristály szó.
igen ez az ezo fórum.
de abból még nem következik semmi sem.
világosíts már legyél kedves föl, hogy te hogy meditálsz kristályokkal, mert érdekelne, de csak akkor ha nem olyan dolog, mint amire én gondoltam az elején.
Egy kristály mit csinál, hogy meditálsz vele?
A kristályok magas rezgésszámuk miatt hatnak az emberre. Ezért használják gyakran a gyógyitásban is őket (nem kórházakra gondolok, hanem alternatív gyógymódokra). Ha érdekel a téma a neten sok infót találsz, ha nem akkor hagy figyelmen kívül a kérdést.
Szép Napot!
lionkind, értem én amit írsz, de a kristályoknak minden rezgési hulláma van?
tudtommal azok kövek, a tudósok szerint is, semmit sem bocsátanak ki magukból.
de ha tévednék akkor elnézést, mert ha igazad van, akkor izotópos kövek lennének, hogy ha sugároznának valamit hullámterjedési spektrumban, nem?
*de a kristályoknak minden rezgési hulláma van?
Milyen rezgési hulláma van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!