Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kristályokkal meditálni...

Kristályokkal meditálni hogyan javasoljátok?

Figyelt kérdés
2014. szept. 7. 13:27
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Hanyagold a kérdést a matériás nézeteddel!
2014. szept. 7. 14:32
 12/18 A kérdező kommentje:
Lionkid az van ametisz tis hegyikristály is.
2014. szept. 7. 14:33
 13/18 Lionkind ***** válasza:

8.- Nem sugárzásra gondoltam, hanem rezgésre. Mi a rezgés szint?

[link]

Kérdező: A hegyikristály minden kristály erejét fokozza, jó hogy van neked. Én a kezembe szoktam tartani néha ha kedvem van hozzá. A neten minden kristály hatása le van írva, keress rá.

2014. szept. 7. 14:48
 14/18 A kérdező kommentje:
Tudom Lionkid...csak ott felületesen van leírva.Gondoltam aki valóban jobban ért hozzá a gyakorlatból eltudja mondani.
2014. szept. 7. 14:53
 15/18 anonim ***** válasza:

gyerekek, ne már!

ha egy anyag rezegne, és nem sugározna, akkor a kristályos szerkezetű ásvány anyagi permutációt mutatna be, ami a kvantumfizikai anyagátalakulást szemléltetné a gyakorlatban.

de ilyen nincs!!

ha te ezt elhiszed, akkor baj van!

ne olvass ilyen cikkeket, mert ez maszlag, tudományosan nincs bizonyítva.

ha ezt bizonyítani tudnád, és nem női magazinos linkekkel, akkor fizikai NOBEL-díjat kapnál!!!

hatalmas áttörés lenne, de ilyen még nincs!

2014. szept. 7. 14:53
 16/18 Lionkind ***** válasza:

Előző, őszintén mondva fogalmam sincs mit jelent a permutáció. Nem a forrás a lényeg hanem az az információ amit ad. Egyénfüggő miben hisz az ember. Nem tudja senki bizonyítani Isten jelenlétét sem de az emberiség 80%-a ha nem több hisz benne (akárhogy is nevezik.) Szóval a te világodat magad teremted, abban hiszel amiben akarsz és nem az én dolgom hogy átformáljam a hitedet. Ha számodra nem lehetséges akkor ezen senki nem tud változtatni csak te.

A kialakított világképünk a saját valóságunk,ez a pajzsunk de a határunk is. - nem emlékszem hol olvastam de megfogott és igaznak tartom.

2014. szept. 7. 15:27
 17/18 Lionkind ***** válasza:
Kérdező : A meditáció a jelen pillanat megtapasztalása, a test ellazítása a tudat kiüresítése vagy egy bizonyos problémára irányítása. A kristály segít ha a közeledben van, nem kell vele semmit csinálni (bár nem vagyok szakértő). Itt szerintem érdemleges választ nem találsz. Keress könyveket a témában, ott lehet találsz valamit a kérdésedről is.
2014. szept. 7. 15:31
 18/18 anonim ***** válasza:

Hogyne lenne. :)

De ne piszkáld a kristályokat, nem valók ilyenre.

2014. szept. 7. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!