Meditációval hogyan lehet megőrizni egy szintet?
Az oké hogy szerzetesek, meg a Meditációs nagy "ős atyák mesterek, évekig gyakorolták, úgy hogy félre vonultak egy nyugisabb életformába, ahol távól vannak a világ zajától,
Van is egy jópár könyv kiadás mindenféle spirituális meditációs témában, önismeret, erősitések, stb.. Viszont,
a Mai ember aki szinte kb a hét mindennapján 1-2 szabadnappal dolgozik, állandóan munkába van, csak a megélhetés miatt, emberek közt,ingerek érik, tömegbe, sok stressz éri, az hogy gyakorolja igy ezt a meditációt. oké ha van szabad ideje, leülhet, ellazúlhat, relaxálhat, megerősitéseket végezhet, de akkor is másnap minden kezdődik előlről. tehát jócskán elnyomja. s ez is egy érési folyamat mint a sport, ahhoz hogy legyen valami érezhető hatása, forditva kéne hogy legyen, több időt nyugottan tőlteni.
https://www.youtube.com/watch?v=eh-TydercaM
Stressz elkerülése nem könnyű, de jó lenne, ha valamivel megpróbálnád a lelki békédet megőrizni. Jóga? Olyan környezet, ahol tudnak segíteni Integraktív.hu Himalája jóga
hát én nemtudom mi az igazság, viszont azt sajátmagam tapasztaltam, és álithatom hogy valami igaz, mint a pszichológiánál, hogy kérdésekkel elvetve az ember agyába, heteken át kifejti széplassan a hatását, olyan mint egy gyógyszer.. dúrva. sajátmagam tapasztaltam, pszichológus beavatkozás révén, először nem hittem benne, aztán gondoltam veszteni nem veszitek hát hagyom.. igy teltek a hetek, hozzá teszem heti 1 nap 1 órába volt.. és ahogy "elültetett bennem gondolatokat, tudattalan előhozott dolgokat még mélyebről..amiről még én se gondoltam volna h van ilyen..
most meg már teljesen tudatos vagyok tisztába vagyok a dolgokkal. Tehát ha a Pszichológia ilyen hatásos, más miért ne müködne igy.. De ugyan ez van, egyszer olvastam egy könyvet, a napoleon hill pozitiv lelkibeállitottság, meg akkor jártam utána ezeknek a témáknak néztem milyen lehetőségek vannak. erről a könyvről is utána olvastam, sok jót irtak mások róla. igy hát gondoltam én is elkezdem tanulmányozni, olvastam órákig, s kipróbáltam a benne leirt gyakorlatot ami nem egy olyan bonyolúlt, csak más nézőpontba kell állni, kipróbáltam, és müködött, akkor lehidaltam, hogy valamennyire tényleg tudom befolyásolni a dolgokat, aztán valahogy annyiba maradt. Tehát a lényeg az, hogy ezt is fentkell tudni tartani, megtartani, és ez a legnehezebb, vannak önfejlesztő könyvek, technikákkal, amik müködnek is, csak ugye az is addig tart amig csinálod. megtartani nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!