Mitől függ az energia, miért alszunk, mi töltődik újra, nem lehet meditációval helyettesiteni azt az energiát, amit alvással érünk el?
Figyelt kérdés
Nem értem, mi megy végbe, mikor alszunk. Én most például nem aludtam, de kiváncsi vagyok rá, hogy helyettesithető e az energia. Vagy konkrétan honnan származik. Vagy csak az alvás az egyetlen mód? ismerek olyan betegséget, ahol nem alszanak, érdekes.2014. ápr. 21. 07:29
1/6 anonim válasza:
Az alvás fázisai részhez görgess: [link]
Szerintem tökmindegy hogy én vagy a Wiki mondom meg a nagy igazságot.
2/6 anonim válasza:
Az alvás nem az energiáért felel, hanem a sejtregenerációtól.
3/6 aculluca válasza:
tehát regenerálódsz ergo újult energiával ébredsz
4/6 anonim válasza:
Az agysejtek táplálkoznak, a memória szelektál, ezek csak alva történnek, a meditáció-humbuk ilyen téren elbukik.
5/6 Laylah válasza:
Meditációból több kéne. Sokkal több. De talán még az sem lenne elég, mert bár agyilag felfrissülsz, a tested fáradt marad. Inkább aludj, aludni jó! ^^
6/6 B.Ági válasza:
Én is avval értek egyet,hogy a jó alvás alatt a sejtek regenerálódnak. Ezt semmi nem helyettesíti. A meditáció ennek egyik segítő eleme, de nem helyettesíti azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!