Vannak itt indigók?!
@piriiiii
Gondolom te is így soroltad a periódusos rendszert ennyi idősen...
Amúgy meg rohadtul nagy lexikális tudása van a kisgyereknek.
Hi! Én is indigó vagyok.
Haaat.... Pl. utálom a materialista embereket, és tapasztalato szerint ilyenkor nyáron elég nehéz okostelefonról írni. :P
Nem viselem el sem szüleimtől, sem másoktól, hogy uralkodni próbáljanak rajtam, nézeteim szentek!, és manipulálhatatlanok. Gyűjtöm a kristályokat, füstölőzni is szoktam, és három kövirózsát is tartok a szobámban! xD
Az újvilági nézeteimet gátlás, és mérték nélkül terjesztem a suliban.
Akkor még.... Imádom a kék ruhákat, és ha csak lehet: kék, fehér, lila, fekete kombinációban járok. Zene szempontból Psytrance, Goa, Uplifting Trance, Psychill, 90s Happy Rave, 90s Techno, Acid House...Minden mennyiségben! c( @
(am most épp Mindex megy. valami "ham".. mittomén mi, a számcíme) ^^
Filmnézésileg: Tv soha. Nem nézek Tvt. Inkább zenét hallgatok. :) Az egyetlen amit magamtól is megnézek azok a cukilányos animék. pl. Kiniro Mosaic, IchiMashi.
Ez utóbbi tulajdonságom miatt a környezetem gyakran hülyének néz! :DDD
Nem lehet mit tenni. :P Ha egyszer ez így nekem jó. A rave és a meditáció megfér egymás mellett. Nekem aztán senki ne mondja, mennyire fura vagyok, ha ez nekem így pont jó! :'D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!