Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vannak itt indigók?!

BettyBuble kérdése:

Vannak itt indigók?!

Figyelt kérdés
Szeretnék megtudni róluk mindent mert szerintem én is az vagyok! Légyszíves csak normális válaszokat írjatok! Lehetôleg csak olyanok akik tudják mirõl beszélnek! Köszi! 16/L
2015. jan. 29. 19:45
1 2 3
 21/27 piriiiii ***** válasza:
Ezt bárki meg tudja tanulni.
2015. febr. 21. 13:37
 22/27 anonim ***** válasza:
12 éves ide írogató kis majmok, ha úgy jobban tetszik, akkor indigómajmok.
2015. febr. 21. 15:07
 23/27 anonim ***** válasza:

@piriiiii

Gondolom te is így soroltad a periódusos rendszert ennyi idősen...

Amúgy meg rohadtul nagy lexikális tudása van a kisgyereknek.

2015. febr. 21. 15:26
 24/27 piriiiii ***** válasza:
Valóban figyelemreméltó kisfiú, de nem ettől lesz valaki "indigó".
2015. febr. 21. 15:45
 25/27 anonim ***** válasza:
Mondom én nem hiszek az ilyesmiben. Csak szerintem több reláció van abba hogy mondjuk az ilyen gyerekek lennének "indigók" mint a tanulási nehézséggel küszködő hiperaktív, ezo örült szülők imbecilis gyerekei...
2015. febr. 21. 16:07
 26/27 anonim ***** válasza:

Hi! Én is indigó vagyok.

Haaat.... Pl. utálom a materialista embereket, és tapasztalato szerint ilyenkor nyáron elég nehéz okostelefonról írni. :P

Nem viselem el sem szüleimtől, sem másoktól, hogy uralkodni próbáljanak rajtam, nézeteim szentek!, és manipulálhatatlanok. Gyűjtöm a kristályokat, füstölőzni is szoktam, és három kövirózsát is tartok a szobámban! xD

Az újvilági nézeteimet gátlás, és mérték nélkül terjesztem a suliban.

Akkor még.... Imádom a kék ruhákat, és ha csak lehet: kék, fehér, lila, fekete kombinációban járok. Zene szempontból Psytrance, Goa, Uplifting Trance, Psychill, 90s Happy Rave, 90s Techno, Acid House...Minden mennyiségben! c( @

(am most épp Mindex megy. valami "ham".. mittomén mi, a számcíme) ^^

Filmnézésileg: Tv soha. Nem nézek Tvt. Inkább zenét hallgatok. :) Az egyetlen amit magamtól is megnézek azok a cukilányos animék. pl. Kiniro Mosaic, IchiMashi.

Ez utóbbi tulajdonságom miatt a környezetem gyakran hülyének néz! :DDD

Nem lehet mit tenni. :P Ha egyszer ez így nekem jó. A rave és a meditáció megfér egymás mellett. Nekem aztán senki ne mondja, mennyire fura vagyok, ha ez nekem így pont jó! :'D

2015. júl. 22. 12:55
 27/27 anonim ***** válasza:
ja és elfelejtettem... 14/F
2015. júl. 22. 12:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!