Vannak itt indigók?!
"Honnan ismerjük fel őket?
Pszichológusok megfigyelései, hogy ezek a gyerekek általános iskolás éveik előtt és alatt hiperaktívak. Erősen figyelemhiányosak, nem a szándékaink szerinti dolgokra koncentrálnak, amin a gyógyszeres kezelés ideig-óráig segít, de a mélyen szunnyadó baj gyökerét nem oldja meg, így a gyógyszeres kezelés nem is ajánlott!"
Ha ebből kivesszük az ezo-s marhaságokat, akkor előbukik az amit én már leírtam.
"Az "indigógyerek" az ezotéria fanatikus, ellfogult szülők találmánya a figyelemhiányos/hiperaktív/autista gyerekekre. Akik a gyerekeik hiányosságát hamis önáltató módon pozitívumként akarják megélni, mert képtelenek a valósággal szembe nézni. "
Nekem is van 20-30 egy dossziéban, de eléggé kussolnak, mondhatnám lapítanak, úgyhogy kamu az egész.
A fentebbi link felér egy heti közhasznú munka büntetéssel :)) ezek az ezós zagyvaságok nagyon brutálisak, tuti, hogy ezt is egy túlmozgásos csoda-fénylény írta :))
Én komolyan kíváncsi vagyok arra, hogy miért vagy az.
Priviben is megírhatod...
Köszi
Szia!
Én egy indigó vagyok! Azon gondolkodtam, miért érdekel téged az indigók sorsa? Nekünk fontos feladatunk van a Földön, nem szórakozásból vagyunk itt, írnak, amit írnak rólunk, beszélnek, amit beszélnek rólunk, az minket nem érdekel. Ha csak barátságból akarsz megismerni, akkor inkább hagyjuk. Nem játszótársnak vagyunk itt.
Ha viszont komolyabb célod is van, például spirituális tudás, akkor talán meghallgatunk. Egyet viszont kérünk, a mennyország sérthetetlensége.
Én teljesen szkeptikus vagyok ezzel az egész marhasággal kapcsolatba, de ha még is létezik ilyen akkor ha valaki talán ő az:
https://www.youtube.com/watch?v=1E9vj4WmHLM
4:28-tól ajánlom.
Te biztos hogy nem vagy az, csak egy unatkozó kislány.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!