Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vannak itt indigók?!

BettyBuble kérdése:

Vannak itt indigók?!

Figyelt kérdés
Szeretnék megtudni róluk mindent mert szerintem én is az vagyok! Légyszíves csak normális válaszokat írjatok! Lehetôleg csak olyanok akik tudják mirõl beszélnek! Köszi! 16/L
2015. jan. 29. 19:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

"Honnan ismerjük fel őket?

Pszichológusok megfigyelései, hogy ezek a gyerekek általános iskolás éveik előtt és alatt hiperaktívak. Erősen figyelemhiányosak, nem a szándékaink szerinti dolgokra koncentrálnak, amin a gyógyszeres kezelés ideig-óráig segít, de a mélyen szunnyadó baj gyökerét nem oldja meg, így a gyógyszeres kezelés nem is ajánlott!"

[link]

Ha ebből kivesszük az ezo-s marhaságokat, akkor előbukik az amit én már leírtam.

"Az "indigógyerek" az ezotéria fanatikus, ellfogult szülők találmánya a figyelemhiányos/hiperaktív/autista gyerekekre. Akik a gyerekeik hiányosságát hamis önáltató módon pozitívumként akarják megélni, mert képtelenek a valósággal szembe nézni. "

2015. jan. 29. 22:41
 12/27 anonim ***** válasza:
45%
Csak csillámfaszlámák vannak, ők az indigók.
2015. jan. 29. 22:51
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van 20-30 egy dossziéban, de eléggé kussolnak, mondhatnám lapítanak, úgyhogy kamu az egész.

A fentebbi link felér egy heti közhasznú munka büntetéssel :)) ezek az ezós zagyvaságok nagyon brutálisak, tuti, hogy ezt is egy túlmozgásos csoda-fénylény írta :))

2015. jan. 29. 23:05
 14/27 anonim ***** válasza:
Hát nem t'om... az eddigi, szülő által indigónak nevezett gyereket mind kicsit zakkantnak láttam. Különösebben nem gondolkodtam rajtuk, inkább neveletlennek könyveltem el magamban, és ennyi. Mire felnőttek, teljesen átlagosak lettek, csodatévő képességek nélkül. Iskolában nem jeleskedtek.
2015. jan. 29. 23:17
 15/27 anonim ***** válasza:
46%
Azt hittem vendigót írtál, már készültem hogy kinyírlak! Jaaajj nee... már megint sok odaátot néztem -.-
2015. jan. 30. 00:26
 16/27 anonim ***** válasza:
55%
Kérem szépen én is indigó volnék mellette bunkó és szarkasztikus is, és mivel bunkó vagyok nem válaszolok neked ingyen kerék érte tíz lepedőt, de nem ágyneműre gondolok, hanem színes papírra, amire az van írva, hogy tízezer forint, abból hármat kérek ez az árra a roppant értelmes beszélgetésünknek ;)
2015. jan. 30. 15:35
 17/27 anonim ***** válasza:

Én komolyan kíváncsi vagyok arra, hogy miért vagy az.

Priviben is megírhatod...

Köszi

2015. jan. 31. 21:34
 18/27 anonim ***** válasza:
Èn az vagyok, ez tuti! A youtube-n keress rà! Èn ott hallgattam vègig egy elöadàst! Teljesen meglepödtem, amikor úgy jellemzett, mintha ismerne! Az indigók örök làzadók! Nem viselik el, ha parancsolgatnak nekik, màr egèsz kis korban! Kèpesek az ellenkezöjèt csinàlni, mint amit parancsolnak nekik, mèg akkor is, ha tudjàk, hogy az nem helyes! Ez a föbb jellemzöje az indigónak, de èrdemes vègighallnatni!
2015. febr. 4. 11:13
 19/27 anonim ***** válasza:
54%

Szia!

Én egy indigó vagyok! Azon gondolkodtam, miért érdekel téged az indigók sorsa? Nekünk fontos feladatunk van a Földön, nem szórakozásból vagyunk itt, írnak, amit írnak rólunk, beszélnek, amit beszélnek rólunk, az minket nem érdekel. Ha csak barátságból akarsz megismerni, akkor inkább hagyjuk. Nem játszótársnak vagyunk itt.

Ha viszont komolyabb célod is van, például spirituális tudás, akkor talán meghallgatunk. Egyet viszont kérünk, a mennyország sérthetetlensége.

2015. febr. 8. 21:54
 20/27 anonim ***** válasza:

Én teljesen szkeptikus vagyok ezzel az egész marhasággal kapcsolatba, de ha még is létezik ilyen akkor ha valaki talán ő az:

https://www.youtube.com/watch?v=1E9vj4WmHLM

4:28-tól ajánlom.

Te biztos hogy nem vagy az, csak egy unatkozó kislány.

2015. febr. 21. 13:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!