Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mennyire hihetünk egy ingának?

Mennyire hihetünk egy ingának?

Figyelt kérdés

Kérdezni szeretnék az ingáról, mennyire hihető ha kérdezek valamit és az inga válaszol,ma kérdeztem tőle egy egyszerű kérdést hogy fog e jönni hozzánk a postás? és az volt a válasz hogy igen, akkor kérdeztem hoz e levelet? és az volt a válasz igen,de sajnos se levél, se postás nem jött,az időjárásról is kérdeztem az ingát, de az pontos választ adott...Most akkor lehet hinni az ingának vagy nem? vagy én csináltam valamit rosszul?

Csak hozzáértő válaszoljon légyszíves...

2015. jan. 21. 18:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Igen, rosszul csináltad, az inga nem jóseszköz. Állapotot felmérni szokás vele, ami a jelenre vonatkozik. Annyira megbízható, amennyire te magad vagy az számodra.
2015. jan. 21. 18:15
 2/18 anonim ***** válasza:
Ez is, mint minden más eszköz a saját lelked megnyugtatására szolgál. Ha beteg vagy, és megkérdezed, hogy hamar helyrejössz-e, az inga meg azt "válaszolja", hogy igen, akkor saját magadat megnyugtattad ezzel, befolyásolod az agyadat, és hamar helyrejössz.
2015. jan. 21. 18:32
 3/18 anonim ***** válasza:
76%

Kivéve amikor nem, és meghalsz mert nem mentél el orvoshoz...

Tök jó poén ez az inga meg ima meg a többi baromság, amíg valami komoly gond nincs.

2015. jan. 21. 18:33
 4/18 A kérdező kommentje:
Én nem a betegségre kérdezek az nem érdekel annyira én csak szeretnék mást megtudni páromról,családról,lesz e saját házunk,karrier,pénz.stb szóval én nem jósolni akarok evvel,csak kíváncsi vagyok igaz e amit az inga mond.
2015. jan. 21. 18:37
 5/18 Gasistar ***** válasza:
31%
Az ingát Joshi barát craftolta a dead rising 3-ban, majd exportálta a vaterára. Ma már neked is van, bár a valódi neve Joshinga barát.
2015. jan. 21. 18:38
 6/18 anonim ***** válasza:

"én csak szeretnék mást megtudni páromról,családról,lesz e saját házunk,karrier,pénz.stb szóval én nem jósolni akarok evvel,csak kíváncsi vagyok igaz e amit az inga mond"

Ez pontosan jóslás lenne, amire nem fog működni. Az inga egy tárgy, nem lehet igaza és nem tévedhet, hiszen nincsen tudata. Ez egy mérőeszköz, ami segít neked mérni, mint egy vonalzó, csak egészen mást.

2015. jan. 21. 18:40
 7/18 A kérdező kommentje:
Én akkor is hiszek benne,minden nap gyakorolni fogok,és tudom hogy pontos válaszokat fogok kapni,tudjátok gyakorlat teszi a mestert.:)
2015. jan. 21. 18:52
 8/18 anonim ***** válasza:
80%
Nekem mindegy, ha ebben akarsz hinni, csak akkor ne írd, hogy hozzáértő válaszokat kérsz. Írd ki, hogy olyan válaszoljon, aki neked ad igazat. Vagy ne írj ki kérdést, vedd úgy, hogy igazad van, és ingázgass.
2015. jan. 21. 18:54
 9/18 Legoman ***** válasza:
42%

Az ingától nem szabad jövőt kérdezni, múltat se mindig válaszolja meg. Az inga csak a jelen dolgokat mondja. Például, megkérdezed tőle, hogy:

"A barátom igazat mondott nekem?"

Vagy

"Nagy szüksége van most xy személynek a segítségemre vagy valami másra?"

"Van valami betegségem, amiről nem tudok?"

stb.

Szóval inkább csak jelen dolgokat kérdezz tőle, ha múltat kérdezel, akkor se évmilliókra, évszázadokra vissza.

Az inga nem jóseszköz. A Tarot kártyával tudnál jósolni vagy rúnakövekkel. Igazából a jövődet te magad alakítod, a kártya is csak a mostani helyzeted alapján fogja megmondani a dolgokat.

És a legfontosabb ingázás közben, hogy ne próbáld befolyásolni a válaszát.

De vannak dolgok, amiket ingázás előtt meg kell tenni, mint például magadra kell hangolni és meg kell tudni tőle merre van a nem, és az igen. Szépen kell bánni vele, és ha remeg az inga a kezedben, akkor nem fog pontos választ adni, mivel ismeretlen vagy számára. Be kell neki "mutatkozni". :)

2015. jan. 21. 18:57
 10/18 A kérdező kommentje:

Legoman

Köszönöm a kedves válaszod na pont ilyen hozzászólást vártam.:))

2015. jan. 21. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!