Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Higgyek egy ingának?

ChristinMc kérdése:

Higgyek egy ingának?

Figyelt kérdés
Múltkor kaptam ajándékba egy ingát. Vettem kaparó-sorsjegyet és megmondta hogy melyikkel fogok nyerni, de nem merek neki hinni jövővel kapcsolatosan. Márminthogy mi lesz a jövőben, pl. nagy karrier vgay ilyesmi. De lehet hogy igaza van neki. Higgyek neki vagy ne?
2013. szept. 8. 15:35
 1/9 anonim válasza:
hát azt nem tudom hogy lehet e neki hinni,de pl én mikor terhes voltam,megingáztak,fiú jött ki és ugye úgy mentem szülni hogy nemtudtuk hogy mi lesz.kisfiú lett.valami biztos van benne de lehet hogy csak véletlen volt
2013. szept. 8. 15:49
 2/9 anonim ***** válasza:
53%

Az ingát a kezed remegése mozgatja, akkor is ha te nem veszed észre, hogy remeg a kezed. Semmi jelentősége nincs.

Néha, véletlenül "eltalál" valamit. De az is lehet, hogy hiszel a jóslásban, és azért válik be a jóslat. Játéknak jó, de másra nem.

2013. szept. 8. 16:23
 3/9 anonim ***** válasza:
A terhességnél 50% mindkét eset aránya. Az biztos véletlen és/vagy szerencse.
2013. szept. 8. 20:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Az inga érdekes eszköz :) Meglepő pontossággal meg tudja adni az igazat. Valóban, a kezed remegése mozgatja meg, ám az ilyen aprócska remegéseket, ami épphogy megmozgat egy ingát, nem lehet direkt csinálni. Az elméletek szerint ezt a tudatalatti irányítja, vagy ilyesmi.

Jómagam hiszek az ingának, eléggé meggyőző tud lenni, s volt már, hogy olyan erős váltást produkált "vízszintes" mozgásból "függőlegesbe", tehát a kilengés teljesen merőlegessé vált az eredeti kilengésre, hogy csak úgy lestem. Gyermek nemét már én is megjósoltam, és édesanyám mesélte az "aranyláncot", ami szintén egyfajta ingázásnak mondható, ugyanis az én esetemben az orvosok, mindenki, még egy állítólag 100%-os eredményt produkáló jósnő is fiúnak mondott, és annak is várt, csak az aranylánc mondott lányt, és lány lettem. :)

Viszont, ingázásnál ajánlott sok dolgot figyelembe venni:

1. Meglehet, hogy nem azt a választ adja, ami igaz, hanem azt, amire vágysz. Ez esetben a vágyad befolyásolja az inga mozgását, és eltorzítja a választ.

2. Minden jóslásnál alapvető tétel, hogy a jövőt te irányítod, minden döntésed befolyásolja azt. Épp ezért, ha jósolsz, azt nem szabad kész és megmásíthatatlan ténynek tekinteni, hanem tudni kell, hogy rajtad is múlik. Ha pl. megjósolod magadnak, hogy dúsgazdag leszel, és hátradőlve lógatod a lábad, várva a sült galambot, holott a jóslás nélkül kőkemény munkával érted volna el a gazdagságot, akkor buktad a jóslatot. Épp ezért, én akárhogy jósolok, mindig a lehetőségeket szoktam mondani inkább. Pl. "ha most lépsz adott ügyben, nagy valószínűséggel ellenállásba ütközöl, de ha türelmesen vársz egy-két hetet, s figyelsz, és a megérzéseidre hallgatva lépsz egyet, amikor úgy érzed, eljött az ideje, akkor könnyedén alakíthatod úgy a megoldást, hogy az neked jó legyen". Persze, sok esetben ezt egy pszichológus is simán megmondaná, ám a kivetett kártyák is ugyanezt mutatják.

3. Nem szabad túl sokat ingázni, főleg gyakorlatlan ingázóként. Mindenképp nyugodt körülmények kellenek, ne zavarjon senki, ne szóljon a TV, mert ezek is bezavarhatnak a válaszba. Egy nap pedig max. 20 percet ingázz, akkor, amikor pihentnek érzed magad, de legalábbis nem hulla fáradtnak, és te magad is nyugodt vagy. Amikor ezt nem tartod be, az bezavarhat a válaszba is.

4. Ügyelj arra, miképp kérdezed az ingát. Igen-nem válaszok esetén jól fogalmazd meg a kérdést, és ajánlott pozitívan gondolkozni. Tagadó mondatra értelemszerűen nem tud válaszolni az inga, ám a "ki fognak rúgni?" és a "megmarad az állásom?" kérdések közt is ég és föld a különbség, ez pedig már elárulja, mire is vágysz ;)

Végezetül tehát: Nyugodtan hihetsz az ingának, amennyiben ez nem befolyásol negatívan. Ha pozitív, jó választ kaptál, attól még tenned kell az eredményért (megpróbálhatod arról is kikérdezni az ingát, mit kell ezért tenned), ha negatív, neked nem tetsző választ kapsz, azon pedig változtathatsz, ha teszel ellene. Épp ezért az a legjobb, ha nem azt kérdezed, mi lesz veled a jövőben, hanem azt, mit kell tenned azért, hogy olyan eredményt érj el, amilyenre vágysz?

2013. szept. 10. 01:02
 5/9 anonim ***** válasza:
#4: ne vedd sértésnek, de ha ebből az egészből kiveszed a mellébeszélést, akkor annyi marad meg, hogy tökmindegy, mit mutat az inga, mert úgyis úgy értelmezed, ahogy te akarod. Meggyőzhetjük magunkat pár dologról, ha az ingát nézegetjük (persze attól még az inga semmit sem mutathat, amit mi nem tudunk), de abban mindenki biztos lehet, hogy ingával nem fog a lottón nyerni.
2013. szept. 10. 11:55
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Igen!!! Higgy az ingának! Az inga a barátod! A lelki társad, egy segítőeszköz, segítségével különbséget tehetsz jó és rossz között, különleges képességekre tehetsz szert, és a jövőbe is láthatsz. És fel is dughatod magadnak!
2013. szept. 12. 21:25
 7/9 Delavega válasza:
Én képes vagyok a kezemben tartott ingát a gondolatommal irányítani, amikor arra gondolok, hogy föl le mozogjon, akkor föl le mozog, ha balról jobbra akkor balról jobbra ha jobbról balra akkor meg úgy, ha akarom akkor meg is állíthatom azonnal, de nagy koncentrációt és nagyon sok gyakorlást igényel, érdekesége, hogy nálam amint arra gondolok hogy billegj föl le, akkor azonnal el kezd billegni föll le.... ÉRdekes nem? Egyébként léteznek inga képes emberek, csak körbe kel nézni az interneten!
2014. jún. 16. 19:33
 8/9 anonim ***** válasza:
#7: mert a kezed akaratlanul is úgy mozog. Ez nem kunszt. Ennyi erővel gondolattal mozgatom a szatyrot is, amit cipelek.
2014. jún. 16. 21:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Előveszem az ingám és a kezemet a

szeknek támasztom, az inga így lóg a

levegőben míg a karom tamasztja a

szék. Nem figyelek csak tartom, a

körülöttem lévők kérdeznek sorban, és

a válasz valós!

2014. nov. 13. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!