Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy ne féljek...

Mit csináljak hogy ne féljek ezek után a szellemektől és ne higgyek ilyen hülyeségekben?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időkben gyakran történtek nálunk "paranormális" dolgok. Pl. felkapcsolt a villany, ugyanott amikor nyáron úgy hajnali 2-3-kor zuhanyoztam, és amikor már végeztem töröltem a kezem, háttal voltam az ajtónak, és egy erős, határozott kopogást hallottam az ajtón. Kb. mint ahogy tesóm kopog (homályos üveg van az ajtón, láttam volna, ha valaki lett volna ott, simán átlátszik). Ez a földszinten van, senki nem volt lent. Most télen pedig egyik éjszaka fél 1-kor még olvastam az ágyban, és a folyosón (vagyis inkább ilyen tér, emeleten van, van tv meg szék, olyan ami recseg ha beleülsz) hallottam, mintha valaki beleülne a székbe. Nagyon megijedtem, próbáltam elterelni a figyelmem, meg hogy csak beképzeltem, aztán megint hallottam. Ott volt mellettem a telefon, felhívtam anyát hogy jöjjön át mert nagyon féltem. De volt már olyan is, hogy ugyanitt (ahol a széket hallottam recsegni) pont előtte a tv bekapcsolt éjfélkor. Mondjuk ez már pár éve volt. A mulkor pedig éjjel 3x egymás után felhangosult magától a rádió anyáék szobájában. (Mindig rádióval alszanak) de ez nem is paranormális, lehetett porszem vagy bármi... De a szék és a kopogás mi volt? Volt még egy, amikor szintén nyáron éjjel lefeküdtem aludni, csukva volt már a szemem, és hallottam lent a konyhából hogy az egyik szék a pult előtt zörög. (Elég instabil, ha meglököm akkor szokott úgy remegni, egyébként magától nem) Lehet, sőt biztos hogy nem értetek mindent, kérdezzetek nyugodtan ha valami nem világos. A székest és a kopogást csak képzeltem ugye? Pedig aznap éjszaka nem féltem, nem gondoltam semmi ilyenre. Van még pár ilyen sztori, de azok a családtagokkal történtek nálunk. De erre adjatok magyarázatot könyörgöm. Nem akarok rettegni, vagy hinni ebben. Egyébként nagyon vékonyak a falak, azt is lehet hallani a szobámam amikor lent a nappaliban beszélgetnek.
2013. jún. 11. 13:19
 1/8 Antimod ***** válasza:

Biztosan sokan jönnek, akik majd meggyőznek, hogy nem is történt semmi, mindezt beképzelted (és a családtagjaid is, esetleg mindannyian gyengeelméjűek vagytok). Én nem mondom azt, hogy ezeknek biztosan van fizikai, "hétköznapi", ismert magyarázata.

Azt azonban igen, hogy félned felesleges, eddig sem fenyegetett semmi, leírásod alapján nem történt semmi rossz veled.

2013. jún. 11. 13:31
 2/8 anonim válasza:

valoszinu kepzelodsz:) na aggodj

esetleg kisbaba vagy kutya nincs a haznal? mert ok megerzi (elvileg latjak is a szellemeket)

tobbet nem tudok segiteni:/

2013. jún. 11. 14:45
 3/8 Starman ***** válasza:

Olvass tudományos könyveket és tanulj fizikát. Mert a természet törvényei irányítanak mindent. Ezek a törvények igen is megismerhetők. És kezdetnek olvasd el ezt a cikket:

[link]

2013. jún. 11. 15:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Most nézzenek hülyének nem érdekel, kehet hogy igenis valami paranormális jelenség volt a kopogás vagy a szék recsegés. A többi mind megmagyarázható. De velem is fordultak már elő hasonlóak de ilyenkor gondold végig egy pillanatra hgy mitőlnis félsz igazábol. Tegyük fel, hogy egy szellem(nembiztos) és gondold csak végig higy mivan ha beül a székedbe vagy bekopog? Kicsit kehet hogy hátborzongató, de nem csinált semmi rosszat. Szóval én csak azt mobdom, hogy a szellemek se akarnak ártani neked, ha egyáltalán azok. Nem kell tőlük félni, nem tudnak ártani.:)
2013. jún. 11. 15:20
 5/8 anonim ***** válasza:

"de ez nem is paranormális, lehetett porszem vagy bármi..."

Egy porszemtől nem fog felhangosodni.

2013. jún. 11. 17:08
 6/8 anonim válasza:
Nem kell félni! Ha bántani akarnának, már rég megtették volna.
2013. jún. 11. 17:25
 7/8 anonim ***** válasza:
[link] és a rádió tuti nem hangosul fel egy porszemtől. Nem lehet, hogy esetleg a szüleid hangosították fel? :)
2013. jún. 16. 17:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Arra ébredtek hogy felhangosult magától... már rég aludt mindenki
2013. jún. 16. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!