Egy újabb bizonyíték a roswelli ufóincidens mellett. Vajon mennyire hihetünk a dokumentum hitelességének?
Az új fejlemény állítólag egy dokumentumra hivatkozva egy washingtoni ügynökétől származik, aki azt írja, hogy a kör alakú, középen kimagasodó repülő objektumok 15 méter átmérőjűek voltak. A jelentés szerint mindhárom
csészealjban három ember formájú lény tartózkodott. Az idegenek mindössze 1 méter magasak voltak , finom, fémes szövésű ruházatot viseltek, és testüket a vadászpilóták által használt nagy nyomású ruhához hasonló kötések fedték. A jelentésében, amely 1950-ben, tehát az incidens után három évvel született, az informátorra hivatkozva azt állítja, az ufók azért
zuhantak le, mert az Új-Mexikóban üzemelő nagy
teljesítményű radarok megzavarták a repülő csészealjak irányítóművét. Egy helyi szkeptikus fizikus azt gyanítja, hogy az egy méter magas űrlényekről szóló történet egy Silas Newton nevű szélhámos agyszüleménye – ő adta a sztorit az FBI-ügynök szájába, és a sajtónak is beszélt
róla annak idején. Newtont 1952-ben csalás miatt
letartóztatták és el is ítélték. Forrás: [link]
Ahogy sokan én sem vagyok ezen hír hallatán teljesen meggyőzve, ha igaza van az előbb említett szkeptikusnak lőttek a dokumentum hitelességének. De nem tartom teljesen valószínűtlennek a roswelliben történeteket, de nem tudom, hogy egy radar, miként tudná olyannyira bezavani az idegenek űrhajóját, hogy az lezuhanjon, ha ez valóban igy történt, akkor komolyan nem értem, hogy eddig miért nem fogtunk jeleket az itteni látogatóktól gondolok itt a közelben tartózkodó űrhajókra. Hiszen, ha bezavarta a csészealjukat egy radar, akkor hasonló kommunikációs technológiával bírnak, mint mi legalább jó tudni, hogy a radarokkal felszerelve biztonságban vagyunk a radarok ellen esélyük sincs.
a földiek hazudnak!nem voltak ott a plejádok ebben biztos lehetsz!
<>reptoid ezredes, a R.É.P.A vezetője
hogy merészeled alakulatunkat kicsúfolni?!
<>reptoid ezredes a R.É.P.A vezetője
R.É.P.A (Reptoid És Plejád Alakulat)
jól gondolod!de a R.E.T.E.K is eléggé ellenséges velünk szemben, vezetője Extractor ezredes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!