Van bizonyíték a szürkékre, vagy a reptoidokra?
A barlang rajzok, s a művészet történelemben is találtak
ufokra utaló nyomokat!
Benneteket mi győzött meg arról, h jártak már itt?
Spec, Én találkoztam szürkékkel, akik mutattak reptoidokat, úgyhogy Én személyesen kommunikáltam velük.
A reptoidok nagyon gonosz, élősködő faj !
Én is láttam rengeteg barlangrajzot, amin furcsa kinézetű lények szerepelnek. Miért találna ki az ősember különböző lényeket? Ők csak azt „dokumentálták”, amit megéltek. Elkezdtem kutatni a témában, és egy pár dologra rájöttem.
- vannak ezen a bolygón olyan dolgok, amiket az ember nem ért, és még nem is kell, hogy értsen.
- nem biztos az, amit leírnak, mert az ember tökéletlen, és tévedhet.
- a földön kívüli civilizációk sokszínűsége akkora lehet, mint a földi falyoké.
-három különböző csoportról vannak ősi leleteken bizonyítékaink.
Az első, a jól ismert reptoid. Pikkelyes bőrű, humanoid lények. Az ősi rajzokon mindíg futnak előlük, vagy harcolnak velük. Feltételezhetően gonosz szándékúak voltak.
A mésodik a plejádiak. Emberszerűek. A leleteken töbnyire egy székben ülnek, vagy az emberek fölött lebegnek. Valószínűsíthető, hogy ők az istenek megtestesítői. Hódítók lehettek? Vagy az emberiség értette félre a segítő jobbot?
A harmadik, és egyben legismertebb faj, a szürkék.
Mint a név is elárulja, bőrük szürke, vagy valamiféle ruhát hiszünk bőrnek. A legendák az alfakentauri a-t jelölik meg otthonukként.
Bizonyos elméletek szerint van egy negyedik faj, ami itt a földön, az ember megjelenése előtt fejlődött ki. Ők a reptiloidok. NEM ÖSSZEKEVERENDŐ A REPTOIDDAL. Ők a föld első fejlett lakói, és elméletben még mindíg itt élnek közöttünk rejtőzve, és figyelnek kistestvérükre, mely velük ellentétben nem a hüllők, hanem az emlősök családjából emelkedett ki. Ők lesznek azok, akik megmenthetnek minket, egy esetleges kataklizma idelyén.
Egyenlőre ennyi. Még folytatom a kutatást.
"Miért találna ki az ősember különböző lényeket? Ők csak azt „dokumentálták”, amit megéltek."
A Transformereket miért találták ki a képregény-írók? Az is dokumentálás?
- Van bizonyíték a szürkékre, vagy a reptoidokra?
-A barlang rajzok, s a művészet történelemben is
találtak ufokra utaló nyomokat!
Gyakran megesik, hogy a saját kérdésedre adsz választ? :D
"Benneteket mi győzött meg arról, h jártak már itt?"
Hát engem még semmi, pár barlangrajz pedig biztos, hogy nem. De a hozzád hasonló laikus számára ezek már jelentős bizonyítékoknak számítanak. Én például, ha rajzolok valamit, teszem hozzá egy csillámponit nem feltétlenül lesz létező :P
Gondolom, ha jártak már itt találnák idegen technológiára utaló nyomokat. A 21. században pedig nem is olyan könnyű az űrből belépni a légtérbe, anélkül, hogy észre ne vennénk azt.
Utolsó! Ha ezt a logikát követed, akkor mért nem tűnik fel az, h azért kérdezek mert engem se 100% ig győz meg
a barlang rajz? Ahogy téged se!
Úgy, h ez értékelhetetlen! -
Ami a barlangrajzokat, és a különféle ábrázolásokat illeti, nem helytálló a mai modern, profit- és show-, üzlet-, szórakoztatáscentrikus világot összehasonlítani a sok ezer évvel ezelőtti őskorral. Az ősi embereknek még teljesen más volt a lelkivilága, mint a maiaknak.
Ezeknek a rajzoknak a jó része azért eléggé jól kivehető, és minimum elgondolkoztató, sőt inkább annál több. Nem lehet tehát azt mondani, hogy valamiféle szellemi lényeket ábrázolnak, vagy ki tudja, hogy kiket, miket
Aztán idevehetjük még a legendákat is, amikre szerintem szintén nagyon oda kell figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!