Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miben tud segíteni az ezotéria?

Miben tud segíteni az ezotéria?

Figyelt kérdés

2015. jan. 14. 10:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Én ezekre a kártyából jósolókra gondoltam, nemrég beszéltem egy ilyen asszonnyal a skype-on. Azt irta hogy pénzügyi és egészségi kérdésekre választ tudnak adni.
2015. jan. 14. 13:03
 12/16 A kérdező kommentje:
Minden szellemi lelki problémára választ és megoldást tud adni, Legyen szerelmi pénzügyi vagy egésséggel kapcsolatos probléma a válasz nálunk itt van, - ezt írta.
2015. jan. 14. 13:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Kb. mint a TV jósok egyébként. ;)
2015. jan. 14. 14:08
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha van felesleges pénzed, köss vele alkut. Valamiből (valakiből) neki is élni kell.
2015. jan. 14. 14:16
 15/16 Legoman ***** válasza:

Az a baj, hogy azok az emberek, akik a tévében vannak csalók, és rombolják az egész ezotériának a hírnevét. Ha az ezotéria szóra gondolsz, akkor rögtön sok embernek az astro show jut az eszébe és a csalók.

Eleve telefonon keresztül nem lehet jósolni senkinek.

Az igazi jós és spirituális ember nem pénzért csinálja, amit csinál, hanem mert szereti, azt amit csinál.

Azt, hogy miben tud segíteni leginkább mindenki magának tapasztalja meg. Mivel nem vagyunk egyformák, ezért a gondjaink, az érzéseink, a személyiségünk és a világnézetünk is más.

2015. jan. 14. 14:42
 16/16 anonim ***** válasza:

Én azért annyira nem hinnék benne! Inkább menj el egy profi asztrológushoz. Bár nem fogja az se megmondani, hogy mit tegyél, legfeljebb azt hogy merre kellene menned, milyen irányban gondolkodnod ami változást fog hozni az életedben.

https://www.youtube.com/watch?v=gUSGwuTY8M0

2015. jan. 14. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!