Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mik voltak ezek?

Mik voltak ezek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Még régebben kb. 1 éve itt volt nálunk az egyik barátnőm (a húga is velünk volt de neki még haza kellett mennie valamiért.) Kint ültünk a konyhában (én, anyukám és a barátnőm) és a barátnőm húgának a hangján mind a hárman hallottuk azt, hogy valaki azt mondja, hogy Miszti nyisd ki! (nem írom ki az igazi nevem.) Oda mentem kinyitottam az ajtót de nem volt ott senki. Át kopogtam a barátnőm húgához aki még mindig nem jött át, hogy ő szolt-e (mert ott lakott a szomszédban) de azt mondta nem pedig mind a hárman az ő hangját hallottuk! (Ilyen hangokat utána is hallottunk pl. volt már olyan, hogy anyával ketten voltunk otthon, és mind a ketten hallottuk a nővérem hangját, hogy anyut hívja pedig mint már írtam csak én meg anya voltunk otthon!) Meg néha ha egyedül vagyok otthon akkor úgy érzem mintha figyelnének. (van egy kutyám, egy macskám, egy papagájom és régebben volt egy törpe hörcsögöm is de egyikük sem jelezte, hogy szellem lenne nálunk.) Ja és apukám még kicsi koromban meghalt. Lehet, hogy ő figyel engem amikor egyedül vagyok?

Légyszíves gyorsan válaszoljatok mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy mik lehettek/lehetnek ezek! 11/l a barátnőm 15/l húga 13/l

2015. jan. 13. 13:05
 1/4 volus ***** válasza:
Ez egy kopogó szellem. De nem a keményebb fajtából. Idővel abba fogja hagyni,de az érzet, hogy valaki figyel, vagy hogy valami ott van a házban az sokáig meg fog maradni.
2015. jan. 13. 21:02
 2/4 Missi_Key ***** válasza:
Van egy papagàjod...ügy megoldva
2015. febr. 3. 16:44
 3/4 anonim ***** válasza:
A szellemek ellen a legjobb fegyver egy falinaptár. Amikor meglátja, hogy 2015-öt írunk, sikítva menekül vissza a sötét középkorba.
2015. febr. 3. 17:10
 4/4 A kérdező kommentje:

volus

Köszi a normális választ :)

2015. febr. 5. 20:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!