Lehet ezeket együtt viselni?
Figyelt kérdés
Ma vásároltam három ásványi anyagot amit a nyakban hordva lehet viselni. EGy Rózsakvarcot,egy Malachitot,és egy Holdkövet,mivel csillagjegyem jellemző ásványa!külön külön ismerem a jelentésüket,hatásukat de egy nyakpántra füztem fel mindhármat! Hozzáértőktől kérdezném, kiváncsi volnék arra együttesen nem e módositják egymás hatását,nem e oltják ki egymást?!Melyiket javasolnátok hogy együtt viseljem magamon,és melyiket jobb külön használni a jobb hatás végett! Köszöntem a válaszokat előre is!2015. jan. 5. 19:31
1/7 Legoman válasza:
Szerintem nem fogják kioltani egymást, mivel mindegyiknek más hatása van.
2/7 anonim válasza:
Hordhatod együtt, miután megtisztogattad őket.
3/7 hunpeter válasza:
Ha jól néz ki együtt nyugodtan viseld. Épp ugyanolyan hatása van (nincs) mintha külön-külön viseled őket.
4/7 anonim válasza:
Nincs semmi hatása, akár együtt, akár külön hordod őket. Mellesleg a nyakék értékű malachit nagyon drága, szóval én az eredetiségében is kételkednék.
5/7 anonim válasza:
Nem, az atomi rezgéseik megzavarják egymást.
6/7 DarkLantern válasza:
Hordhatot őket együtt, de javasolnék egy hegyikristályt is, az ugyanis tölti a többi kristály energiáját.
7/7 anonim válasza:
Most komolyan embererek! Tényleg van olyan aki elhiszi ezt a marhaságot? Mert ha igen, akkor csak gratulálni tudok. Állítom, hogy senki sem tudja valós, tudományos (nem áltudományos) érvekkel megvédeni ezt. Mert az nem érv, hogy ,,én érzem". Ha van ennek valami megfogható magyarázata, várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!