Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Történt már valakivel ilyen,...

Kim Bo Mao kérdése:

Történt már valakivel ilyen, hogy megállt az idő, látta is, és utána amikor "abbamaradt" minden felgyorsult?

Figyelt kérdés
Körülbelül 3 évvel ezelőtt csókolt meg a párom először, és abban a pillanatban, hogy megcsókolt teljesen lelassult az idő. Láttam, ahogy a felreppenő galambok lassítva mozognak aztán teljesen "megdermednek", és minden megállt, elhalkult. Aztán átadtam magam a csók élményének, és amikor elszakadtunk egymástól minden felgyorsult, és ledöbbentünk az élményen, ráadásul 3 óra telt el.

2015. jan. 9. 20:54
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Mindketten éreztük. Épp ezért a párom megmutatott egy filmet (Big Fish), amiben van egy idézet, valami olyasmi, hogy "Amikor meglátod életed szerelmét lelassul az idő, és amikor eltűnik felgyorsul az idő, hogy utol tudja érni magát". Ebből gondoltam talán más is átélte.
2015. jan. 11. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!