Rebi xd kérdése:
Miért van az h fekszem kb 10 percet és utána be rezen a kezem?
Figyelt kérdés
2014. dec. 27. 20:15
2/7 A kérdező kommentje:
be remeg*
2014. dec. 27. 20:53
5/7 Dead Angel válasza:
Nekem akkor szokott remegni a kezem, ha sokat cipekedem és izomláz van a hajlatomban:D
Elalvásnál szerintem az lehet neked,hogy sokáig egy helyben tartod, és valami féle reflex lehet a zsibbadás ellen, berezzen, hogy újra legyen benne vérkeringés.
Plusz velem olyan is szokott történni amikor még nem mélyen álmodom, hogy álmomban megyek le például egy lépcsőn és megbotlom, és a testem ugyan azt a reakciót "végzi el" az ágyban (amire fel is ébredek egyből) mint az álomban, tehát így összerándulok.
6/7 A kérdező kommentje:
köszike mindenkinek am utolsó válaszoló ugyan ez szokot velem is történi
2014. dec. 28. 06:13
7/7 anonim válasza:
Bocs, de a berezzen így írandó, a beremeg is egy szó.
Szerintem amikor kezd ellazulni az izomzat, akkor csinál ilyen önkéntelen mozgást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!