Létezik a túlvilág? Halálközeli élménye volt valakinek? Tapasztalatok? (röviden lejjebb) és mi történik ekkor?
Figyelt kérdés
hogyan van ez?
a lélek létezik-e?
ha igen, akkor halálkor a lélek kilép az időből és egy ún. túlvilágba jut?
látjuk magunkat kívülről, azaz a tudatunk túléli a testünket?
egyáltalán létezik a túlvilág?
vagy csak annak létezik a ki hisz benne?
és ha van, akkor mivel ott az idő nem létezik, akkor ott mi lesz a lélekkel?
aki járt már ott, az hol járt? a pokolban vagy a mennyeben?
most akkor létezik vagy nem?
2015. jan. 2. 21:50
21/23 anonim válasza:
Nekem volt egy nagyon fura élményem. Hegyen voltunk túrázni, és egy kevésbé stabil útszakaszon megcsúszott a lábam alatt a föld, és majdnem lezuhantam. De ami itt történt, az nagyon különös volt. Lelassult az idő, hangokat hallottam, majd egy kedves női hangot hallottam a fejemben, ami ennyit mondott "Már nincs baj". És ezután, úgy éreztem valami tartja a lábamat, és nem csúsztam tovább..
22/23 anonim válasza:
IGEN! Létezik, és Hegyeshalomnál kell kimenni.
23/23 világvége1 válasza:
A szellem jut a túlvilágra. A lélek meghal a testtel. A túlvilág létezése nem attól függ, hogy ki hisz benne. Létezik ott is idő – csak nem telik le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!