Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Létezik a túlvilág? Halálközel...

Létezik a túlvilág? Halálközeli élménye volt valakinek? Tapasztalatok? (röviden lejjebb) és mi történik ekkor?

Figyelt kérdés

hogyan van ez?

a lélek létezik-e?

ha igen, akkor halálkor a lélek kilép az időből és egy ún. túlvilágba jut?

látjuk magunkat kívülről, azaz a tudatunk túléli a testünket?

egyáltalán létezik a túlvilág?

vagy csak annak létezik a ki hisz benne?

és ha van, akkor mivel ott az idő nem létezik, akkor ott mi lesz a lélekkel?

aki járt már ott, az hol járt? a pokolban vagy a mennyeben?

most akkor létezik vagy nem?

2015. jan. 2. 21:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Ezek a kérdések a "Találgatások Birodalmába" vezetnek minket, valójában nincs pontos információ a válaszaidról.

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__6..

Kilencedik válasz a lényeg...

2015. jan. 2. 23:35
 12/23 A kérdező kommentje:

de ha az emberek vagy bizonyos rossz emberek rontották el a világot, és sok bajt okoztak és okoznak mindenkinek, akkor pl valaki miért szenvedjen emiatt?

ha egy rossz ember a múltban, amikor még nem is élt az aki most él, olyat tett a világban ami rosszat okozott sok időre, akkor ez a valaki aki most él, miért kell h szenvedjen tőle?

pl Hitler vagy sztálin bűnei miatt sokan szenvednek olyanok akik őutánuk születtek (2. világháború utáni állapotok)

pl vagy a csernobili atomkatasztrófa után is olyanok szenvedtek akiknek semmi közük nem volt hozzá (deformáltan születtek meg emberek)

-és akkor ezek a lelkek akik olyan testbe kerültek, akik szenvednek egész életükben? ők nem tehetnek róla

velük mi van?

és ha valaki halva születik vagy nagyon fiatalon 1-2 évesen meghal?

annak mi az értelme? hiszen csak a szülője szenved

de akkor ezek a lelkek miért születnek meg egyáltalán ha nincsen értelme?

2015. jan. 2. 23:59
 13/23 A kérdező kommentje:

és ha 1-2 évesen meghal akkor nem is tudat kijavítani az előző élete bűneit még?

és ha nem kell h kijavítsa azokat, akkor miért születik meg?

2015. jan. 3. 00:00
 14/23 A kérdező kommentje:
*nem is tudta*
2015. jan. 3. 00:01
 15/23 anonim ***** válasza:

Az a baj ezekkel a kérdésekkel, hogy kismillió választ lehet rájuk adni, és ráadásul egyiket sem lehet kizárni, így akármelyik lehet helyes.

Ez azt eredményezi, hogy bárki a saját szubjektív elképzelései alapján válaszolhat rájuk, de valójában egyik sem visz közelebb a válaszhoz.Ha most jön valaki, aki pont úgy válaszol, hogy az eddig elhangzottaknak teljesen ellentmond, az ő véleménye is éppúgy lehet helyes, mint bármely másik a sok közül.

Így tehát pontos és objektív választ egyik kérdésre sem adni.

2015. jan. 3. 00:17
 16/23 Ozmium42 ***** válasza:
36%

Üdv!

Lélek nem csak annak nem létezik, aki nem hisz benne, hanem annak sem, aki igen. Mivel a túlvilág a nem létező lélek úticélja, - azért hívják "túl"-nak, mert innen megy oda - ezért ennek a létezését is kizárhatjuk. A halálodat semmilyen részed nem éli túl.

2015. jan. 3. 01:03
 17/23 anonim ***** válasza:
47%
Halál után a lélek elhagyja a testet, és a legtöbb esetben azt éli meg a túlvilágon(felső asztrál) amit te annak elképzelsz emberként. Amíg ebben a képzeletvilágban vagy, a szellemed eltervezi a következő életed, és ha eljön az ideje leszületsz újra. Sajnos nem mindenki lép tovább a halál pillanatában, habár erre majd 2 hónapja van. Később megbánják, de talán évezredekre is itt ragadnak.
2015. jan. 3. 02:39
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell ennél a kérdésnél pontozni?Vagy van valakinek hiteles információ a birtokában, ami alapján az egyik válasz nem hasznos, de a másik igen?itt mindenki a saját véleményét írja le és nincs mi alapján eldönteni, hogy melyik igaz és melyik nem.

Unszimpátia alapján meg bárki bármire rányomhatná a piros kezet.

2015. jan. 3. 16:30
 19/23 A kérdező kommentje:

én nem pontozok :)

pontosan emiatt :)

2015. jan. 3. 20:22
 20/23 anonim ***** válasza:
Szia, nem tudom, hogy blzed e a TLC-n lévő műsort, a neve Született médium... Eleinte nem nagyon hittem neki, de ahogy követtem az adást megbizonyosodtam, hogy nem hazudik.. A könyvét is megvettem, megérte. Sok dologra kaptam választ mikor elolvastam a könyvét: [link] ez az a könyv. Ha esetleg megveszed akkor jó olvasást, nem fogsz unatkozni, bár ha rémisztő történetekre vágysz akkor nem ez a könyv a megfelelő, viszont ha ezekre a kérdésekre akarsz választa kapni akkor ez a könyv a megfelelő.. Üdv :)
2015. jan. 4. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!