Theta Healing - tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Járt már valamelyikőtök theta kezelésen, vagy járt tanfolyamon? Mit tapasztalt azóta?
Köszönöm! :)
V.
2014. nov. 6. 22:55
1/3 anonim válasza:
Nem fűznék hozzá nagy reményeket.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Mindenfelekepp ajanlom, hogy menj el egy kezelesre!
Ezen az oldalon vannak tapasztalatok, visszajelzesek is!
Szep napot
3/3 anonim válasza:
Szia! Jártam kezelésen, aztán tanfolyamokon is. A tapasztalatom az, hogy nagyon szuper! Előtte sokat jártam kineziológushoz, ami szintén elég jó módszer, de szerintem sokkal jobb. Teljesen át tudod vele alakítani a tudatalatti programjaidat, ki tudod tisztítani a lelki sérüléseket (pl valaki rossz beszólását, hogy "fiam, rossz vagy, buta vagy, semmirekellő vagy" - az ilyenek elég mély nyomot hagyhatnak egy gyerekben...), az előző életekből is. Tudom, mert a kezelés alatt több előző életemből is ugrott már be jelenet. 4 tanfolyamon túl vagyok, 2-re pedig már bejelentkeztem. Ha szükséged van még infóra vagy tudok valamiben segíteni, szólj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!