Evele123 kérdése:
Nektek volt már testen kívüli élményetek (TKÉ)? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Nekem két alkalommal volt, amikor meditáció közben kipattantam a testemből. A páromnak még gyermekkorában volt, amikor feküdt az ágyában és "álmában" átment a falon a szülei szobájába és látta a tévét bekapcsolva.
Szkeptikusok, ez nem alvási paralízis.
2013. júl. 13. 13:27
1/6 anonim válasza:
Írhatod így is, TTT (testen túli tapasztalatok).
3/6 anonim válasza:
A páromnak sokszor volt gyerekkorában, hogy arra ébredt, hogy látja a testét , de mindig nagyon megrémült, így próbálta kerülni és manapság nincs.
Nekem még nem volt, volt olyan, hogy ellazultam teljesen és úgy éreztem közel állok hozzá, de sosem sikerült.
4/6 anonim válasza:
De jó nektek, velem sosem történt ilyesmi.
5/6 anonim válasza:
Nekem olyan még nem volt, hogy kívülről láttam volna magam vagy ilyesmi, valószínűleg azért, mert én még ettől picit félek (16 éves vagyok). Olyan volt, hogy meditáció közben csak a nagy "semmit" láttam, feketeséget, meg a CD-t sem hallottam közben, csak akkor tértem vissza, mikor már a meditáció végén jártam (Ferenczy László - Aranyló folyók). Az olyan megnyugtató... mintha lebegnék ott az Univerzumban, vagy nevezd ahogy akarod. :)De szerintem ennek nincs köze a TKÉ-hez, ez csak egy mély meditáció, viszont lehet belőle TKÉ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!