Valaki tud komolyan segíteni kundalini témában?
A kundaliniről kevés igazságot tudok, soha nem próbáltam tudatosan tenni vele semmit, de mégis felébredt, csak úgy egy esti meditáció után. Most a két lapockám között tart olyan érzés mintha a forró hajsütőt nyomnám a hátamhoz, hosszában. Igen, fájdalmas. Biztos, hogy kundaliniről van szó, ezt érzem és tudom, ez semmivel nem téveszthető össze. A gondom az, hogy fogalmam nincs mit kell kezdenem vele. Félni kezdtem, úgy érzem nem készültem fel erre még. Naponta többször is megindul felfelé, olyan mintha ülésfűtés lenne mindenhol ahová leülök.
Kérlek benneteket, aki tényleg tud valamit erről, segítsen.
Köszönöm.
"a két lapockám között tart olyan érzés mintha a forró hajsütőt nyomnám a hátamhoz"
Egyenesen ülsz közben? Nekem akkor van ilyen, ha sokat görnyedek.
Kundalini egy kígyó, ami tekereg, kavarog bennünk. Megy felfelé, talán nem is egyenesen, hanem spirálisan, ahogy a kígyók szoktak.
Hagyd hogy felérjen, és kiteljesülsz, ne küzdj ellene, ha elleindult akkor nem lehet megállítani, csak nagy fájdalmak árán. És ha meg is állítod akkr lehet hogy többé nem fog elindulni.
Szia
Árkádia Fényei
kérj tőlük segítséget!
Én azt olvastam, hogy nagyon gyakran az segített másoknak, hogy leföldelték magukat.
Próbáld ki, hogy mezítláb kapcsolatba lépsz a Földel pár percre naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!