Van itt valaki, akinek segített már a kundalini jóga lelki problémákban pl?
Figyelt kérdés
Voltam egy foglalkozáson,és megmondom őszintén,hogy kicsit furcsa volt számomra ,először... Nem gondoltam volna,hogy ez egy ennyire spirituális dolog,ami oké ,csak én sajnos kicsit szkeptikus vagyok ezeket a dolgokat illetően.Kicsit olyan érzésem volt,mintha valamilyen szektában lennék. Viszont tudom,hogy ezekben a dolgokban hinni kell,másképp nem megy,de van valaki,akinek tényleg segített és jobban érezte magát tőle,lelkileg?
Előre is köszönöm!!
2014. okt. 11. 22:30
1/1 atoumo válasza:
Nekem segített már lelki problémák megoldásában. Nagyon rosszul voltam, és ez kihatott a testemre is. Nem csoportban gyakoroltam, hanem otthon egyedül, azt viszont kb egy évig minden nap. Oda kell figyelni a légzésre közben, az a lelke. Teljesen helyrehozott testileg-lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!