Hogy lehet megnyitni a szív csakrát?
Gyakorlatokat , használható weboldalakat , könyveket és
minden infót előre is köszönök.
Ennél jobban én sem tudtam volna leírni.
Gunagriha előadásán voltam egy hete. Azóta használom az ő meditációját. Valóban más érzés amikor az ő meditációs módszerét használom. Kellemes melegséget érzek a szív csakrából ami fokozatosan szétterjed a testemben.
Tedd a kezed a mellkasodra oda ahol a szív csakrád van. Aztán az én tudatodat vidd le oda. Mondjuk én pont a fény meditációnál éreztem ezt először, de ez nem is annyira lényeges. Csodálatos érzés az biztos.
Remélem te is megtapasztalod minél hamarabb.
Áldás és béke.
Például színek, illatok, gyógynövények, ászanák, mudrák használatával is lehet hatással lenni a szív csakrára és bizonyos hangokkal (frekvenciával).
Színe zöld és rózsaszín, így ezeket a színű pólókat, felsőket, melltartót (ha lány vagy :-)) lehetne hordani.
Illóolaj, gyógynövény pl.: orvosi zsálya.
Mudrák: [link]
Könyv: Gertrud Hirschi: Mudrák I-II.
Kim da Silva: Kezünkben az egészség
Ászanák: [link]
Leginkább azonban szeretettel lehet hatni rá. Az ember, ha a valódi, feltétel nélküli szeretet állapotában van -
ekkor kiegyensúlyozott a szív csakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!