Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hi h bizonyosodhatnák meg...

H0tb0y kérdése:

Hi h bizonyosodhatnák meg arrol h egy oszt társam tényleg ember-e?

Figyelt kérdés

Van egy erős gyanum h igazábol nem is ember csak nemtom ezt h tesztelhetném le.

Pls szeptikusok kiméljenek kösz!!

2014. dec. 6. 10:10
1 2
 1/16 anonim válasza:
67%

először te menj orvoshoz.

te se vagy épp tiszta H0TB0Y.

bár a buzk is rasszisták? bízz benne hogy tényleg idegen és kiANALizál.

2014. dec. 6. 10:19
 2/16 A kérdező kommentje:
nem vok b...zi de ha az lennék se jön a kérdéshez -.- mondom h szeptikusok kiméljenek
2014. dec. 6. 10:24
 3/16 Legoman ***** válasza:
Nem kell semmit sem tesztelgetni. Csak kérdés, hogy itt mire gondoltál, hogy nem ember. Arra gondoltál, hogy földönkívüli, vagy arra, hogy valami más természetfeletti lény?
2014. dec. 6. 10:55
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Először tanuld meg mit jelent, hogy szeptikus. Amúgy meg tekerj alufóliát a fejedre, és akkor majd felfedi az igazi kilétét.
2014. dec. 6. 11:29
 5/16 A kérdező kommentje:
Arra gondolok h születése előtt genetikailag módositották h bizonyos tulajdonságokat adjanak neki mint sok másik embernek.
2014. dec. 6. 12:02
 6/16 Legoman ***** válasza:
Nem hiszem, hogy módosították volna. Egyszerűen csak képzettebb, mint más. Tuti, hogy nem módosította senki. :)
2014. dec. 6. 12:31
 7/16 A kérdező kommentje:

Nem igaz mert pl van oan h ien hidegben is amikor kimegyünk egy pólóban jön ki és nem fázik.

Meg pl naon jó a látása is mert simán látja hanyas busz jön amikor mi még éppen h látjuk h egyáltalán jön busz pedig nekem se rossz a szemem és tök furán zöld szeme van fura a tekintete stb vannak ien fura dolgai!!

2014. dec. 6. 14:39
 8/16 anonim ***** válasza:
Mert farkasember, üzenem gratulálok hogy nem tud viselkedni emberek között + jobb ha összeszedi magát vagy nem fogják megdicsérni.
2014. dec. 6. 15:09
 9/16 Legoman ***** válasza:

Én is pólóban vagyok télen. :D

Az agykontrollal sok mindent ellehet érni. De agykontroll nélkül is. Csak jobbak a képességei, mint neked, zöld szem meg létezik és láttam már sok fura színű szemet én is. :) Nem kell aggódnod, vagy kérdezz rá tőle viccesen, ha érdekel. :D De, akkor viccesen kérdezz rá tőle és ne komolyan. :)

2014. dec. 6. 15:35
 10/16 Ozmium42 ***** válasza:
100%

"oan h ien" :D ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A "vagyok" és a "vok" között a különbség csak egy "agy" :) ( ͡O ͜ʖ ͡O)

Esetleg megpróbálkozhatnál a teljes genom szekvenálással, ma már elérhető a technológia, csak fizetni kell érte. Vagy a kromoszómák számát már költséges eljárás nélkül is lehet gyorsan vizsgálni. A kromoszómák száma fajonként eltérő, ezzel kizárhatod, hogy reptoid. Feltéve, ha van DNS-e egyáltalán ( ͡° ͜ʖ ͡°)

2014. dec. 6. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!