Hi h bizonyosodhatnák meg arrol h egy oszt társam tényleg ember-e?
Van egy erős gyanum h igazábol nem is ember csak nemtom ezt h tesztelhetném le.
Pls szeptikusok kiméljenek kösz!!
először te menj orvoshoz.
te se vagy épp tiszta H0TB0Y.
bár a buzk is rasszisták? bízz benne hogy tényleg idegen és kiANALizál.
Nem igaz mert pl van oan h ien hidegben is amikor kimegyünk egy pólóban jön ki és nem fázik.
Meg pl naon jó a látása is mert simán látja hanyas busz jön amikor mi még éppen h látjuk h egyáltalán jön busz pedig nekem se rossz a szemem és tök furán zöld szeme van fura a tekintete stb vannak ien fura dolgai!!
Én is pólóban vagyok télen. :D
Az agykontrollal sok mindent ellehet érni. De agykontroll nélkül is. Csak jobbak a képességei, mint neked, zöld szem meg létezik és láttam már sok fura színű szemet én is. :) Nem kell aggódnod, vagy kérdezz rá tőle viccesen, ha érdekel. :D De, akkor viccesen kérdezz rá tőle és ne komolyan. :)
"oan h ien" :D ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A "vagyok" és a "vok" között a különbség csak egy "agy" :) ( ͡O ͜ʖ ͡O)
Esetleg megpróbálkozhatnál a teljes genom szekvenálással, ma már elérhető a technológia, csak fizetni kell érte. Vagy a kromoszómák számát már költséges eljárás nélkül is lehet gyorsan vizsgálni. A kromoszómák száma fajonként eltérő, ezzel kizárhatod, hogy reptoid. Feltéve, ha van DNS-e egyáltalán ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!