Tényleg balszerencsét hoz, ha az ember felpróbálja a házastársa jegygyűrűjét?
Figyelt kérdés
2014. okt. 20. 11:39
1/15 anonim válasza:
Baromsag. Bar az is, ha valaki a hazastarsa gyűrűjét akarja próbálgatni..l.
2/15 anonim válasza:
Csak ha páratlan napon, délután teszi, és macska van az udvaron! Jajj... azt hittem, már nincs sötét középkor, de tévedtem. Van, ahol nem ég a villany még most sem!
3/15 anonim válasza:
Ha babonás vagy, akkor úgyis megteremted magadnak a balszerencsét, ha megteszed. Ha nem vagy babonás, akkor nem lesz semmi.
4/15 csabika1971 válasza:
A gyűrűvel én más babonát ismerek.
Más nem húzhatja le a gyűrűt, mert vele együtt a szerencsét is lehúzza.
A felpróbálásával kapcsolatban semmi negatívumot nem halottam ez idáig.
5/15 anonim válasza:
Megneznem a ferjem mikor tudna felprobalni a gyurumet:-)
6/15 anonim válasza:
Babona szerint senki jegygyűrűjét nem szabad felpróbálni.
Én nem hiszek benne.
7/15 anonim válasza:
Szerintem meg az hozhat balszerencsét, ha nem a házastársáét próbálgatja fel, hanem valaki másét!
8/15 anonim válasza:
Igen, rájön, hogy nem passzol a méret és ezzel bemeséli magának ,hogy nem passzol a társához. Tényleg a babona semmi több, mint bemesélés, és ha ne adj Isten a későbbiekben bári konfliktust tapasztalsz, akkor elhiteted magaddal ,hogy ez ezért volt.
9/15 Shai-Hulud válasza:
Ha a jegygyűrűjét próbálja fel, az nem.
De ha a fehérneműjét, az már sokkal inkább hozhat balszerencsét.
Hátmég ha rajta is kapják!
10/15 anonim válasza:
Igen, a jegygyűrűtündér rossz varázslatot szór rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!