Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki hisz az...

Van itt olyan aki hisz az auralátásban, látott már aurát?

Figyelt kérdés
Ha igen, bővebben kifejtenétek?
2014. dec. 3. 16:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

[link]

Ez talán mindenkinek elég bizonyíték arra, hogy az auralátók nem látnak semmit, de van köztük olyan, aki maga is elhiszi, hogy lát valamit. Inkább szánni való bolond az ilyen, a többi meg g*ci csaló.

2014. dec. 4. 01:56
 22/26 anonim ***** válasza:
Valamiféle energiamezőt lehet látni kis gyakorlással, bár nekem eddig csak halvány, átlátszó valamiig sikerült eljutnom.Olyan, mintha egy egy-két centis téren máshogy törne a fény.
2014. dec. 4. 18:12
 23/26 anonim ***** válasza:
Nekem van egy tippem, az aurához nem kell a testi szemed, mivel a harmadik szem csakráddal látod. Nem kell hozzá bambulni, vagy szines falakat bámulni. Lelki fejlettség a kulcsa, és lelki tisztaság.
2014. dec. 4. 20:04
 24/26 anonim ***** válasza:

Az ötödik réteg a legdurvább.

Ott a szin már bármikor ott van, bármerre nézel és ilyen nagyon halvány. A szines dolog kiemeli, de csukott szemmel vagy egyszinü felületen nem lehet látni.

Nagyon szép szine van, és ezt csak az utóbbi időbe látom, régen mindig a négyes réteget láttam de az visszaszorult és helyette ez van, ez állandó bármit csinálok és nem kell erölködni, koncentrálni hogy lássam, nem is lehet szabadulni tőle.

Olyan mint egy neonfény, a dolgoknak, minden szónak bizonyos betüje világosabb mint a többi, és mindig más szinben, még közönséges hangulatban, ébren is.

Viszont vannak olyan napok, amikor nemcsak világosabb hanem szines is lesz és sokkal fényesebb, szembetünöbb lesz, világit sziporkázik most pl mindig magentával 2 hete pirossal csikokkal azelött meg szivárvánnyal, a piros csikok akkorák voltak hogy félméterre a moncsin mindig átlósan összekötötte a szavakat és 6-8 centis megvolt. Volt hogy mindig egyirányba, de volt hogy másik irányba is átlósan és volt hogy nagy x-et is csinált, és mindig ott volt de most ennek a helyén magenta szinü ragyogás van, kevés napon de ma és tegnap is, meg 1 hete is nagyon elöjött :D

máskor nincs szine, csak bizonyos helyen világosabb egy kicsit, de most is nagy és jol látszik, és ez ilyen megnyugtató fless hogy nekem nem kell drogoznom hogy ezt lássam :D

Külsö fizikai dolog, az életnek nyilván nem ez a része semmi info sincs belöle, csak mégis ott van, és korábban is irtam hogy akkor látszik amikor mások (valaki a távolból) erös érzéseket küld felém ugy értem szimpatikus érzéseket (ez természetes)

na üdv

2014. dec. 5. 12:43
 25/26 anonim ***** válasza:

harmadik rétegröl pl semmit se szabad mondani, az annyira személyes és intim, mindenki csak érzi de senki sem látja mert nagyon mások a rétegek és közönséges dolgok olyan dolog amiröl mégse beszél senki

1. réteg - csak tapintani tudod, végigfut a testeden pl a félelem vagy az izgalom, röhögés (csodálat), ilyenek) - nagyon hirtelen jön és nagyon erős, személyes támadás ide tartozik, ellenségek ezen a szinten lebegnek

2. réteg - nagyjábol csak izlelni tudod

3. réteg - érzed, mint a csajok de mindig tagadják

Azt mondom, az elsö 3 réteget mindenki látja, de a negyediket már csak nagyon kevesen, az már igy a metakommunikációért felel meg a mindennapi tekintélyért amit ugye már nem olthatsz be, ehhez feláldoz sokmindent is az illető mert látja hogy ez magas rétegből való infó

Az ötödik réteg meg igy néz ki, képtelenség szavakba önteni, de ilyen fényes ragyogó de nagyon halvány szin amit bárhol látni (pedig sose nézel rá) és jó erös és fényes az mindent visz (az anyagot szinezi meg nem a szemet és csak hetente változik kb)

sokkal jobb mint az a sok hülye kép amit alacsony szinteken látnak az emberek - ez több év alatt átmehet az ötödik rétegbe de az kitudja hogy hivatalosan hány réteg igy vannak a rétegek, mindegyiknek 1 db """képessége""" van: fizikai éter asztrál mentál buddhi öszintén szolva, és buddhi-t csak nagyon nagy ihletbe lehet látni, az nagyon boldog szeret és közvetlen, és igyekszik nem haragudni - mindenért

Tehát annyi világ, amennyi réteg van, igy valószinüleg 7 réteg van, a legmagasabb rétegekröl jönnek a fehér szikrák, az nem számit mi van az 1-2-3 rétegen, a negyediket koncentrálással látni, az ötödik vagy van vagy nincs, ez a kulcsszavuk hajrá sok sikert :D

2014. dec. 5. 23:32
 26/26 anonim ***** válasza:
Én láttam már többször nagyon tisztán (10-30 percig) sokszor meg csak halványan. Nem valami olyan dolog, ami hit kérdése lenne, nálam inkább bizalom kérdése, meg hogy mennyire vagyok képes ellazulni az illető mellett. Az egyik alkalommal pl beszélt hozzám az illető, de annyira le voltam lazulva, hogy csak halandzsának tűnt az egész, amit mondott, körülötte meg lila és sötétkék köd volt talán olyan 30cm vastagon. Fura, kicsit olyan ez, mint a régebbi 3ds játékokban a 2d textúrák, szemből ugyanúgy látod az illetőt, mint normálisan, viszont mellette olyan a köd, hogy nem látod tőle a falat, ami mögötte van. Egyébként mérnök vagyok, nem szoktam hinni a babonákban. Ezek ilyen 5-10 éves élmények amúgy, egy ideje már nem nagyon érdekel a téma, meg nem is szoktam már ennyire közel engedni magamhoz embereket.
2015. márc. 19. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!