Megrekedt élet? Mióta az új párommal élek, semmi nem sikerül az életben. Minden lelassult, nehézkes lett. Neki is, nekem is. Nem tudom, mi lehet ez. Valaki élt már át ilyet? Vagy látott, hallott hasonlót?
Figyelt kérdés
2014. okt. 29. 17:17
1/5 Legoman válasza:
Ezek a sorok rímelnek. :D
"Megrekedt élet? Mióta az új párommal élek, semmi nem sikerül az életben. Minden lelassult, nehézkes lett. Neki is, nekem is. Nem tudom, mi lehet ez. Valaki élt már át ilyet?"
Na de félre a viccet. :)
A lényeg, hogy lehet mind a ketten küzdötök a megélhetésért és agyonra dolgozzátok magatokat, nem hagytok elég időt a pihenésre sem. Sok lehet a stressz még az életetekben. De 100 szónak is 1 a vége.Lassítsatok le végre és fordítsatok egy kis időt befelé. Ezt már meg kellett volna tennetek régen. :)
De te jobban faragtad a rímeket, nekem most nem jött össze. :) De szerintem érted, hogy mi lehet a baj.
2/5 anonim válasza:
Lehet, hogy nem jól választottál társat.Persze te tudod.Kívül állók meg megint máshogy látják.Szerintem ha egy kapcsolat jó, akkor az inspirál és olyankor az ember halad.
4/5 A kérdező kommentje:
Semmi! Barmit eltervezunk, semmi nem ugy sikerul. 2-3 havonta teljesen megvaltoznak az eletkorulmenyeink. Folyamatos munkahely megszunes, allando napi szintu anyagi gondok. Nem tudjuk megoldani, hogy kettesben legyunk, parom kisfia velunk el, az anyja kulfoldre ment. A csalad nem segit, magunk vagyunk mindenre...
2014. okt. 30. 09:38
5/5 A kérdező kommentje:
Megoldódott a rejtély:párom folyamatosan kapcsolatban maradt az exével. Soha nem derült volna ki, ha az ex nem unja meg a szerepét.
2017. szept. 1. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!