Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit gondoltok letezik a sors?...

Mit gondoltok letezik a sors? Többi lent?

Figyelt kérdés
Az lenne a kerdes hogy ha valakivel folyton ossze sodor az elet de egyebkent sem tudod elfejteni az mi lehet az elet probalkozik osszehozni minket? Vagy puszta veletlen?
2014. dec. 3. 10:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

hát nem tudom, de az tuti hogy valami nagyon érdekes dolgokat tud produkálni.. :D szóval asszem hogy szerintem igen, de ez nem biztos :D

Komolyra fordítva: Én is sokat gondolkozok ezen, de sajnos nem tudom eldönteni se azt hogy nincs, se azt hogy van, ahhoz túl sok a véletlen, hogy ne legyen, de mégis.. félek hogy csak én képzelem bele, hogy ez tényleg a sors lenne

2014. dec. 3. 10:46
 2/11 A kérdező kommentje:
Mert olyan mintha tobb eselyt adna a sors h egyutt legyunk de mindig van vmi igazabol lehet megteremti a helyzetet de utana rajtunk mulik nem tudom ... :)
2014. dec. 3. 11:03
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem van. Azert is hiszek benne, mert a parom es en egymastol 800km-re szulettunk, olyan helyen talalkoztunk ahol addig en nem jartam (nem vonzott soha) es az a hely nem sokkal utanna meg is szunt(egy disco). Valahogy nem tudom elhinni, hogy az veletlen lenne.
2014. dec. 3. 11:06
 4/11 anonim ***** válasza:

Oka van annak ha kapcsolatba kerülsz valakivel. Ha jól sejtem szerelemről van szó.

Ha menekülsz akkor sosem tudod meg hogy mi az oka.

Lehet hogy csak vacsoráztok egyet és közben meg tudsz tőle valamit ami számodra jelenleg fontos.

Lehet hogy valamilyen érzelmet, vagy problémát fog belőled előhozni hogy megold az és tovább léphess az életedben.

De még az is lehet, hogy ásó kapa nagyharangig.

Ámbátor, ha nem mész bele sosem tudod meg és lehet hogy egy nagy lehetőséget szalasztasz el még akkor is ha csak egy információ átadásáról van szó.

És a

2014. dec. 3. 21:19
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen arról de háát furcsa ez nekem információ nem lehet mert semmi olyan nincs amit tudna mondani ez biztos :)
2014. dec. 3. 21:27
 6/11 anonim ***** válasza:

És ezt honnan tudod?

Annyival fiatalabb nálad?

2014. dec. 3. 21:39
 7/11 anonim ***** válasza:
persze egyáltalán nem biztos hogy infó (van annyi más..)
2014. dec. 3. 21:40
 8/11 A kérdező kommentje:
Idősebb 2 évvel :) de ebben biztos vok h nem tud olyat mondani :)
2014. dec. 3. 21:40
 9/11 anonim ***** válasza:
De ha legközelebb is hozzàsodor az élet majd legalàbb lepődj meg ha olyat mond tud amit nem is kellett volna :)
2014. dec. 3. 22:16
 10/11 A kérdező kommentje:
Meglesz :) Remélem sodor még arra felé az élet :)
2014. dec. 3. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!