Mit gondoltok letezik a sors? Többi lent?
hát nem tudom, de az tuti hogy valami nagyon érdekes dolgokat tud produkálni.. :D szóval asszem hogy szerintem igen, de ez nem biztos :D
Komolyra fordítva: Én is sokat gondolkozok ezen, de sajnos nem tudom eldönteni se azt hogy nincs, se azt hogy van, ahhoz túl sok a véletlen, hogy ne legyen, de mégis.. félek hogy csak én képzelem bele, hogy ez tényleg a sors lenne
Oka van annak ha kapcsolatba kerülsz valakivel. Ha jól sejtem szerelemről van szó.
Ha menekülsz akkor sosem tudod meg hogy mi az oka.
Lehet hogy csak vacsoráztok egyet és közben meg tudsz tőle valamit ami számodra jelenleg fontos.
Lehet hogy valamilyen érzelmet, vagy problémát fog belőled előhozni hogy megold az és tovább léphess az életedben.
De még az is lehet, hogy ásó kapa nagyharangig.
Ámbátor, ha nem mész bele sosem tudod meg és lehet hogy egy nagy lehetőséget szalasztasz el még akkor is ha csak egy információ átadásáról van szó.
És a
És ezt honnan tudod?
Annyival fiatalabb nálad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!