Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez milyen alvás? Van egy...

Ez milyen alvás? Van egy álombéli énem, és egy valós énem.

Figyelt kérdés

Az álombéli énem emlékezni szokott a valós (ébrenléti) élet dolgaira, és tudja hogy a valós énem csak álmodik. Valamint emlékezni szokott (álomban ugye), más, régebbi álmokra, és újra előveszi, hogy folytassa, mert akkor nem volt lehetőség befejezni. Tudja, hogy ha kellemetlen élményt okoz, azonnal felébreszt.

Ilyenkor nehéz visszaaludni.

Jó álom, rossz álom, egész nap emlékszem mindenre, és sokszor bevillan egy-egy "ott" átélt érzés is.

2014. nov. 22. 17:10
 1/4 anonim válasza:
ez velem is így van én is sokszor tudom álmomba hogy állmodom.
2014. nov. 22. 17:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem még sejteni se sejted, hogy ez mit jelent/jelenthet. De rá fogsz jönni, mi ez nálad.
2014. nov. 22. 17:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Senki nem ismeri pontosan az agy működését, szóval bármi előfordulhat. Az meg teljesen logikus, hogy emlékszek a "másik éned" és te is mindenre, mivel 1 agyad van. Ugyanazzal az aggyal működsz álmodban is, mint a valóságban.
2014. nov. 22. 17:42
 4/4 A kérdező kommentje:
#2 Elmondod hogy mire gondolsz pontosan?
2014. nov. 22. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!