Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Veletek is volt már olyan,...

Veletek is volt már olyan, hogy feküdtetek az ágyban és úgy éreztétek, hogy ellenkező irányba van a fejetek, mint amerre lenni kellene az ágyon?

Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy a fenék és a fej funkciót váltott, hanem úgy, hogy elvesztettétek-e a tájolási érzéketeket...

2014. nov. 3. 22:59
 1/9 anonim ***** válasza:
:DD volt. De én csak átlóban tudok aludni.
2014. nov. 3. 23:03
 2/9 anonim ***** válasza:

igen

amikor átrendeem a szobát, ágyat ébredésnél nem tudom hogy vagyok. vagy máshol alszom, közbenmeg azt hittem nem ott vagyok.

babaáknál ezért kellene arra ügyelni, hogy a kiságyban aludjon el, ne anya karjaban

2014. nov. 3. 23:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Velem is megesett párszor és rohadt vicces. Ha egy kis alkhool is beviszel akkor fel lehet turbózni a hatást és úgy még jobb.
2014. nov. 3. 23:30
 4/9 anonim ***** válasza:

ritkán megyek haza, de ha igen és huzamosabb ideig ott vagyok (1-2 hét), majd ezután megyek vissza az állandó lakóhelyemre, akkor mindig előfordul ez. a "hazai" ágyamnál észak felé van a fejem, a lakásban lévő ágyamnál meg déli irányban. ez is rátesz egy lapáttal.

ha nagyon fáradt vagyok, néha nem csak a tájolási érzék veszik el, hanem úgy érzem, mintha sokkal kisebb lennék és az ágy közepén fekve az ágy szélei sokkal messzebb lennének. :D

2014. nov. 4. 00:34
 5/9 *Nekomimi* ***** válasza:
Volt igen, elég sokszor. Általában mikor átpakolom a szobát és utána pár éjjelen át, vagyis reggelente azt se tudom hol vagyok. Legtöbbször szó szerint fejjel megyek a falnak , mert azt hiszem kifelé vagyok fordulva :D
2014. nov. 4. 01:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Én egyszer arra keltem fel, hogy ellenkező irányban vagyok mint amikor lefeküdtem. Szinte megfogalmazhatatlan érzés félelem töltött el, amikor a sötétben arra eszméltem, hogy valami nem stimmel: férjem mellett, csak fordított irányba ébredtem.A sötétben kiabáltam a férjemnek:- Hol vagy? A mai napig nem értem, hogy fordult ez elő,mert előtte és azóta sem fordult ilyen elő.Az is lehet, álmomba felkeltem, kimentem a konyhába , utána fordítva feküdtem le... Ilyen esetekre lenne jó egy kamera... ki tudja, lehet alvajáró vagyok csak nem tudok róla :DDDD
2014. nov. 4. 14:21
 7/9 Ozmium42 ***** válasza:
#6 Ugyanez megtörtént velem gyerekkoromban.
2014. nov. 4. 21:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer volt és baromi félelmetes volt XD Szerintem nálam is szobarendezés lehetett és amikor éjszaka felkeltem és a sötétbe kinyitottam a szememet csak annyit érzékeltem, hogy basszus itt valami nagyon nem jó :D
2014. nov. 5. 01:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Persze, hogy volt.
2014. nov. 22. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!