Pontosan mit jelent az, hogy valaki hisz a sorsban?
Figyelt kérdés
2014. nov. 15. 20:58
11/12 anonim válasza:
3. vagyok. Még hajnalban felnéztem mert tudtam, hogy lesz két idióta aki egymásnak fog ugrani ezen a kérdésen. :D És igen! Két különböző szempont, ennyi. A kettes szerintem arra gondol, hogy a sorsban való hit kicsit bekorlátozza az embert és nem lesz képes elérni különböző dolgokat. A másik válaszoló meg pont az ellenkezőjére. Kb ezt lehet kivenni belőle. Én leírtam, hogy hiszek benne (nagyjából), de abban, hogy meg van írva előre abba nem. Max abban, hogy a kis dolgok irányíthatják pl. ez az autó balesetes, hogy ha előbb indulok 10 másodpercel akkor engem üt el az autó, de visszamentem a kulcsomért. :D Mondjuk az élet nem olyan kis dolog, de én így fogom fel.... .:D
12/12 anonim válasza:
Semmit, attól, hogy hiszel benne még nem fog létezni olyan, hogy "sors". Csak az idődet pocsékolod, ahelyett, hogy ezen elmélkedsz, gondolkozol, tölthetnéd értelmesebben is a rövid életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!