Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit kell most tennem? Megmonda...

Mit kell most tennem? Megmondanátok?

Figyelt kérdés

Írtam Frabatonak egy fiúval kapcsolatban hogy szeret-e még és reménykedjek-e.

A következő választ kaptam:

az évszámokat összevetve van még esélyed de nem komoly kapcsolatra. Valami történt köztetek ami gátolja a szerelmetek beteljesülését

Mit akar ezzel mondani?

Mégis mit jelent az hogy van esélyem de nem egy komoly kapcsolatra?

2014. nov. 9. 00:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Megfog dugni kiderül hogy terhes leszel azt otthagy
2014. nov. 9. 01:05
 2/14 anonim ***** válasza:

Beszélni a fiúval. A többi csak rajtatok múlik. Legyél őszinte, legyél önmagad és figyelj oda a másik emberre.

Szerinted van esélyed?

2014. nov. 9. 01:06
 3/14 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy egyáltalán nem vagyunk beszélő viszonyban.Október 30.-án hívott de én nem voltam telefonközelben.Utána hiába hívtam kinyomta. :(

Október elején írtam neki és azt írta hagyjam örökre békén és ne írjak neki.Szóval nem értem.

Az gátolja a szerelmünket hogy az édesanyjával összevesztem? És ő tiltja ezt a kapcsolatot?

2014. nov. 9. 01:17
 4/14 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy és min vesztél össze?

Miért nem jó személuesen?

2014. nov. 9. 01:23
 5/14 A kérdező kommentje:

19 éves vagyok.Pár hónapja egy suliba jártunk de a suli megszűnt.Másik,bár közeli megyében él.

Azon hogy ez a fiú szakított velem és összejött egy lánnyal.Mondtam hogy nem lesz hosszú kapcsolat.Láttam a lapokban.Jártak vagy 1 hónapot megszakításokkal.

Az anyukája meg a családja letámadott hogy csak a féltékenység beszél belőlem meg csak én tehetek róla hogy vége mert nem figyeltem eléggé a fiára.

Szóval jött volna még utánam a fiú,de csak titokban voltunk együtt.Mert az anyukája tiltotta neki hogy beszéljünk.De mi meg osztálytársak voltunk.

2014. nov. 9. 01:28
 6/14 anonim ***** válasza:
Mi rosszat tetél?
2014. nov. 9. 01:53
 7/14 A kérdező kommentje:
A kapcsolatban semmit.Viszont az anyukáját leerkölcsteleneztem.Már sokszor bocsánatot kértem de nem bocsátott meg.Amúgy megjegyzem tényleg erkölcstelen.
2014. nov. 9. 02:11
 8/14 anonim ***** válasza:

Mit csinált az anyja?

Honnan a másik lány?

A fiú híres, szerett téged valaha?

2014. nov. 9. 02:19
 9/14 anonim ***** válasza:

Lehet halott?

Anyja hogy tilthatja el tőled?

2014. nov. 9. 02:21
 10/14 A kérdező kommentje:

A másik lány is a suliba járt.Csak ő afféle mindenkinek meg kell hogy legyen csaj volt.

Nem tudom hogy szeretett-e a fiú. :/

2014. nov. 9. 02:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!