Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mihez kezdjek az életben, ha...

Mihez kezdjek az életben, ha úgy érzem szinte semmit nem kell tennem, mert összhangban vagyok a belső lényemmel?

Figyelt kérdés

Eléggé ellentmondásosan tettem fel a kérdést, mivel ha valaki összhangba kerül a belső lényével, akkor egyben útmutatást is kap, de én elértem egy olyan állapotot, hogy 18 évesen úgy érzem szinte semmit nem kell tennem, mert a vágyaim gondolati szinten átéltem és legalább annyira élveztem őket, mintha valósak lettek volna.

Szóval ha arra gondolok, hogy mire van szükségem vagy, hogy mik a céljaim, ugyan előbukkannak dolgok, de abban a pillanatban érzem, hogy ezeknek nem feltétlenül kell manifesztálódniuk a valóságomban. Szóval olyan, mintha felesleges volna élnem, akár csatlakozhatnék a kollektív örvénybe...

2012. júl. 12. 16:18
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Jól érzed magad a bőrödben, ennyi. Papa-mama gondoskodik rólad, az egyéb igényeidet pedig kiéled az álmodozásban. Kívánom, hogy megtapasztald, mennyivel jobb megélni dolgokat, mint csak álmodozni róluk, még ha az utóbbi is egész kellemes és szórakoztató tud lenni, a való élet meg néha fájdalmas is!:)
2012. júl. 12. 16:57
 2/27 anonim válasza:
Pontosan ahogy az utolsó írta. Megélni még sokkal szebb és bizony bizony néha fájdalmas. De ez az élet :)
2012. júl. 12. 17:07
 3/27 anonim ***** válasza:
Majd kapsz pár emberkét magad köré, akik tönkrezúzzák az öszhangodat :D Ez 100%. Velem pl ez történt. Tartott a belső békém x ideg, most meg vissza kéne szereznem, csak épp értelme nincs, mert ha megcsinálom, jönnek új emberek. Már meg sem próbálom, nem érdekel, elég volt.
2012. júl. 12. 17:10
 4/27 A kérdező kommentje:

Első két válaszolónak:

Számos vágyamat elértem már a valóságban is és gondolatban sokkal intenzívebben megéltem őket, mint mikor ténylegesen manifesztálódtak.. Nem fogok példákat írni, de hihetetlen volt. Szóval konkrétan nincs olyan dolog amit szeretnék megtapasztalni, ez a bajom. A pénztárcámban hónapokon át ott áll a pénz és nem kívánok rajta venni semmit szóval ebből a nézőpontból például az anyagi jóllét vágyam értelmét veszti, mert magától értetődik, amit adnak mások azt elfogadom és én is adok, de nem akarok venni SEMMIT, mert ha hiszitek ha nem a gondolataimmal fel tudom idézni szinten maradéktalanul egy étel ízét, vagy még cigit is tudok szívni, érzem magamban a nikotint és a testem lenyugszik anélkül és ugyan azt a hatást produkálja, mintha ténylegesen rágyújtanék és így még káros hatás sincs.

2012. júl. 12. 17:28
 5/27 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, én még mindig azt mondom, várd ki a végét.
2012. júl. 12. 17:31
 6/27 A kérdező kommentje:

17:31-es

Azért butaság amit írsz, mert ezt az állapotot is te vonzottad be valahol... túl jónak láttál mindent és az énképedben olt valami ami azt sugallta, hogy ez túl szép hogy igaz legyen, majd jöttek is olyan emberek akik ezt igazolták neked. A ragadozó és préda között kölcsönös a kapcsolat, az esetek 90%-ban a préda dönt úgy, hogy hagyja, hogy a ragadozó elkapja. Az, hogy letörnek téged az emberek csupán annyit jelent, hogy úgy reagálsz a viselkedésükre, hogy az olyan hatást váltson ki belőled ami által letört leszel. ISMERD FEL és lépj tovább.

2012. júl. 12. 17:34
 7/27 anonim válasza:
Sajnos ez már nem az én szakterületem :) Nekem ez kicsit ijesztő... bocsi.. Mindenesetre biztos vannak előnyös oldalai. De figyelj akkor ha megéhezel nem is eszel? csak a kajára gondolsz? és jól laksz? azért vigyázz nehogy bajod essen! első válaszoló
2012. júl. 12. 17:34
 8/27 A kérdező kommentje:

17:34

Te jó ég! :DD Dehogyis! A képzelgés nem helyettesíthető a valóssággal fizikai szempontból, de az élmény szempontjából igen! Érted a különbséget? Meghalok, ha nem eszek, de élvezhetem az étel ízét a tudatommal anélkül, hogy ételt vennék magamhoz. Az élményen van a hangsúly. :)

2012. júl. 12. 17:36
 9/27 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál még, hogy azért csücsül olyan békésen a pénz a pénztárcádban, mert a szüleid eltartanak? Cigiről még jobb is álmodozni, mint a valóságban szívni, de próbáld csak ki, milyen ábrándozni a kajáról ahelyett, hogy ennél. Nem sokáig élveznéd. :))))
2012. júl. 12. 18:03
 10/27 anonim ***** válasza:
17:31-es vagyok. Nem így van. Én összhangban voltam, az apukám meg meghalt, aztán ismét összeszedtem magam nagy nehezen, tönkrementem anyagilag, aztán megint összeszedtem magam, kinyílt a méhszájam öt hós terhesen, némi görcs kíséretében. És ez így megy most már15 éve folyamatosan. Ha jól vagyok, jön a pofon.Most 33 éves vagyok, két lányom van, és kb kilátástalan a helyzetem. A szakmámat nem akarom folytatni, máshová meg nem kellek a "gyerek gondom" miatt. Ezt pl tegnap vágták a fejemhez, hogy felvesznek inkább olyat akinek nincs gyerek gondja. Hát köszi...édibédi cuki emberek élnek itt, szinte mindennap lehet velük találkozni, és ráadásul szaporodnak is. Majd pár év múlva megérted, egyenlőre nem olyan az élethelyzeted, hogy kizökkenj ebből az állapotból.
2012. júl. 12. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!