Mihez kezdjek az életben, ha úgy érzem szinte semmit nem kell tennem, mert összhangban vagyok a belső lényemmel?
Eléggé ellentmondásosan tettem fel a kérdést, mivel ha valaki összhangba kerül a belső lényével, akkor egyben útmutatást is kap, de én elértem egy olyan állapotot, hogy 18 évesen úgy érzem szinte semmit nem kell tennem, mert a vágyaim gondolati szinten átéltem és legalább annyira élveztem őket, mintha valósak lettek volna.
Szóval ha arra gondolok, hogy mire van szükségem vagy, hogy mik a céljaim, ugyan előbukkannak dolgok, de abban a pillanatban érzem, hogy ezeknek nem feltétlenül kell manifesztálódniuk a valóságomban. Szóval olyan, mintha felesleges volna élnem, akár csatlakozhatnék a kollektív örvénybe...
Első két válaszolónak:
Számos vágyamat elértem már a valóságban is és gondolatban sokkal intenzívebben megéltem őket, mint mikor ténylegesen manifesztálódtak.. Nem fogok példákat írni, de hihetetlen volt. Szóval konkrétan nincs olyan dolog amit szeretnék megtapasztalni, ez a bajom. A pénztárcámban hónapokon át ott áll a pénz és nem kívánok rajta venni semmit szóval ebből a nézőpontból például az anyagi jóllét vágyam értelmét veszti, mert magától értetődik, amit adnak mások azt elfogadom és én is adok, de nem akarok venni SEMMIT, mert ha hiszitek ha nem a gondolataimmal fel tudom idézni szinten maradéktalanul egy étel ízét, vagy még cigit is tudok szívni, érzem magamban a nikotint és a testem lenyugszik anélkül és ugyan azt a hatást produkálja, mintha ténylegesen rágyújtanék és így még káros hatás sincs.
17:31-es
Azért butaság amit írsz, mert ezt az állapotot is te vonzottad be valahol... túl jónak láttál mindent és az énképedben olt valami ami azt sugallta, hogy ez túl szép hogy igaz legyen, majd jöttek is olyan emberek akik ezt igazolták neked. A ragadozó és préda között kölcsönös a kapcsolat, az esetek 90%-ban a préda dönt úgy, hogy hagyja, hogy a ragadozó elkapja. Az, hogy letörnek téged az emberek csupán annyit jelent, hogy úgy reagálsz a viselkedésükre, hogy az olyan hatást váltson ki belőled ami által letört leszel. ISMERD FEL és lépj tovább.
17:34
Te jó ég! :DD Dehogyis! A képzelgés nem helyettesíthető a valóssággal fizikai szempontból, de az élmény szempontjából igen! Érted a különbséget? Meghalok, ha nem eszek, de élvezhetem az étel ízét a tudatommal anélkül, hogy ételt vennék magamhoz. Az élményen van a hangsúly. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!